verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Ecoyogi studio yoga mat - rood

Met de Ecoyogi studio yogamatten creëer je een stabiele ondergrond met een geluiddempende en isolerende werking. De matten zijn gemaakt van een duurzaam PVC schuim met een meer dan gemiddelde dichtheid. De studio mat heeft een zeer goed prijs kwaliteit verhouding.

28,00

Koop nu met korting!

6 voor 25,20 p/st Bespaar 10%
12 voor 23,80 p/st Bespaar 15%
-
+
Op voorraad - morgen in huis

Ecoyogi studio yoga mat - rood

De mooie rode Ecoyogi studio yogamatten zijn geliefd vanwege de geweldige studio (professionele) kwaliteiten. Wat maakt deze mat dan zo geliefd en waarom worden deze matten vaak ook in een professionele omgeving gebruikt? Voor professionals die dagelijks werken met yogamatten is het belangrijk dat matten een lange levensduur hebben, eenvoudig hygiënisch schoon te maken zijn, een goede demping en veerkracht hebben, matten moet zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden, geen allergische reacties veroorzaken, relatief goed grip hebben en geschikt zijn voor meerdere vormen van yoga dus een echte allrounder moet zijn.

De meeste yogamatten zijn gemaakt van andere materialen, ze vallen dan af omdat ze daardoor  te kwetsbaar zijn voor dagelijks en intensief gebruik. De matten hebben een aanzienlijk kortere levensduur zeker bij intensieve vormen van yoga kunnen deze matten snel afbreken.

Het zeer sterke PVC schuim versterkt met een geweven glasvezel waarvan deze rode Ecoyogi studiomatten zijn gemaakt is zeer slijtvast en sterk. Dit is ook een belangrijke reden waarom Ecoyogi  met zeer veel vertrouwen een garantie afgeeft van 3 jaar op slijtage van de yogamatten.

Omdat deze yoga mat in veel studio’s wordt gebruikt zijn er ook steeds meer particulieren die deze mat gebruiken vanwege zijn mooie en vertrouwde allround kwaliteiten. De mat heeft in verhouding ook nog eens een zeer goede prijsstelling. Een professionele premium mat voor nog geen 30 euro.

De Ecoyogi studio yogamatten zijn verkrijgbaar in twee lengtes 183 en 200 cm, 7 verschillende tijdloze kleuren, De matten hebben een standaard breedte van 61 cm en hebben een meer dan gemiddelde dichtheid wat het comfort en veerkracht ten goede komt. Een mat weegt iets meer dan 1600 gram en is dus ook nog eens eenvoudig mee te nemen op reis of naar de studio.

Hoe kan ik mijn rode studio yoga mat het beste onderhouden?

U kunt de Ecoyogi studio yoga mat wassen in een frontlader wasmachine (maximaal 40 graden). Het beste kunt u dit doen op een fijn wasprogramma zonder te centrifugeren. Indien u gebruik wenst te maken van zeep dan adviseren wij een milde zeep of een eco wasmiddel.

Yoga mat stroever maken (ook wel breken genoemd):
Van PVC matten is bekend dat deze in het begin een beetje olieachtig kunnen voelen. Dit heeft te maken met het productie proces.

De klanten die de Ecoyogi studio yoga mat gebruiken hebben ontdekt dat de beste manier om de mat stroever te krijgen is door de mat zoveel mogelijk te gebruiken. Als je deze dagelijks gebruikt zal deze sneller stroever worden.

Je kunt het proces ook versnellen door de yoga mat een aantal maal goed schoon te boenen met een Vileda spons (non scrtach) en een natuurlijk (eco) wasmiddel. Je zal dan merken dat de mat aanzienlijk stroever wordt.

* - Ökotex Standard 100 keurmerk is geen milieukeurmerk, maar geeft wel garanties op het gebied van gezondheid. Vanuit deze invalshoek stelt Öko-tex wel eisen op gebied van milieuschadelijke stoffen, zoals zware metalen, schadelijke kleurstoffen.

De Ecoyogi studio yogamatten zijn dus ideaal voor thuis en professioneel gebruik 

Specificaties

Lengte:183 cm
Breedte:61 cm
Hoogte:4,5 mm
Dichtheid:0,34 gram per kubieke cm
Gewicht:1600 gram
Kleur:rood - bordeaux
Materiaal:PVC 2.0 emissie vrij gefabriceerd zonder schadelijke stoffen
Garantie:3 jaar garantie bij gebruik voor yoga en meditatie
Certificering:Ökotex standard 100*
Geschikt:Allrounder geschikt voor beginners én gevorderden