verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Meditatie dekens en andere meditatie artikelen

Bij Ecoyogi geloven wij dat mediteren comfortabel moet zijn. Aangezien voorkeuren verschillen van persoon tot persoon, vind je in de Ecoyogi webshop diverse meditatie artikelen die mediteren comfortabeler maken. Zo kan een meditatie kussen prettig zijn voor (beginnende) meditatiebeoefenaars die baat hebben bij veel ondersteuning. Meditatiematten en meditatie dekens zijn meer geschikt voor (gevorderde) meditatiebeoefenaars die comfortabel kunnen zitten in (halve) lotus of kleermakerszit. Het voordeel van een meditatie deken is de veelzijdigheid ervan. Naast het ondersteunen van de houding kan een meditatie deken je namelijk ook warm houden tijdens meditatie of ademhalingsoefeningen.

Ecoyogi’s milieuvriendelijke meditatiedekens

Bij Ecoyogi ligt de focus op milieuvriendelijke producten en het verkleinen van de ecologische voetafdruk. De yoga en meditatie artikelen van Ecoyogi zijn zoveel mogelijk gemaakt van biologisch afbreekbare materialen en altijd zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd. Zo zijn de Ecoyogi producten bijvoorbeeld ook natuurlijk gekleurd. 

De Ecoyogi meditatie dekens dragen een lichtgroen label, wat betekent dat de meditatie dekens vrij zijn van schadelijke stoffen en volledig biologisch afbreekbaar zijn. De Ecoyogi meditatie dekens zijn daarmee een milieuvriendelijke keuze.

Meditatie artikelen aanschaffen in de Ecoyogi webshop

In de Ecoyogi webshop vind je meditatie artikelen zoals de meditatie deken tegen een eerlijke prijs. Wij maken comfort, kwaliteit en milieuvriendelijkheid betaalbaar. Meditatie dekens van Ecoyogi zijn gemakkelijk online aan te schaffen. Het volledige assortiment meditatie dekens vind je hierboven.