verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Meditatiedekens | Handgeweven & milieuvriendelijk

Een meditatie deken of meditatie kleed is een veelzijdige accessoire voor de yoga of meditatiebeoefening. Zo kan een meditatie deken opgerold of opgevouwen dienst doen als meditatiemat en houdt een meditatie deken je warm tijdens het mediteren.

Ecoyogi biedt handgeweven meditatie dekens aan die vrij zijn van chemicaliën. Wij dragen er zorg voor dat al onze yoga en meditatie artikelen milieuvriendelijk geproduceerd worden en gebruiken zoveel mogelijk biologisch afbreekbare materialen. Kortom, Ecoyogi is het merk voor duurzame en milieuvriendelijke yoga en meditatie producten.


Meditatie dekens en andere meditatie artikelen

Bij Ecoyogi geloven wij dat mediteren comfortabel moet zijn. Aangezien voorkeuren verschillen van persoon tot persoon, vind je in de Ecoyogi webshop diverse meditatie artikelen die mediteren comfortabeler maken. Zo kan een meditatie kussen prettig zijn voor (beginnende) meditatiebeoefenaars die baat hebben bij veel ondersteuning. Meditatiematten en meditatie dekens zijn meer geschikt voor (gevorderde) meditatiebeoefenaars die comfortabel kunnen zitten in (halve) lotus of kleermakerszit. Het voordeel van een meditatie deken is de veelzijdigheid ervan. Naast het ondersteunen van de houding kan een meditatie deken je namelijk ook warm houden tijdens meditatie of ademhalingsoefeningen.

Ecoyogi’s milieuvriendelijke meditatiedekens

Bij Ecoyogi ligt de focus op milieuvriendelijke producten en het verkleinen van de ecologische voetafdruk. De yoga en meditatie artikelen van Ecoyogi zijn zoveel mogelijk gemaakt van biologisch afbreekbare materialen en altijd zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd. Zo zijn de Ecoyogi producten bijvoorbeeld ook natuurlijk gekleurd. 

De Ecoyogi meditatie dekens dragen een lichtgroen label, wat betekent dat de meditatie dekens vrij zijn van schadelijke stoffen en volledig biologisch afbreekbaar zijn. De Ecoyogi meditatie dekens zijn daarmee een milieuvriendelijke keuze.

Meditatie artikelen aanschaffen in de Ecoyogi webshop

In de Ecoyogi webshop vind je meditatie artikelen zoals de meditatie deken tegen een eerlijke prijs. Wij maken comfort, kwaliteit en milieuvriendelijkheid betaalbaar. Meditatie dekens van Ecoyogi zijn gemakkelijk online aan te schaffen. Het volledige assortiment meditatie dekens vind je hierboven.