verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Natuurlijke en duurzaam geproduceerde yoga oogkussens

Bij de productie van de Ecoyogi yoga oogkussens is rekening gehouden met duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarom zijn de Ecoyogi oogkussens gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch katoen en gevuld met organisch lijnzaad en gedroogde lavendel. Bovendien zijn onze yoga oogkussens op natuurlijke wijze gekleurd.

De oogkussens dragen het groene label, wat wil zeggen dat het product bestaat uit 100% biologische materialen en dus 100% biologisch afbreekbaar is. Het aanschaffen van een Ecoyogi oogkussen is daarmee een bewuste keuze voor moderne yoga en meditatiebeoefenaars.

Praktische yoga en meditatieartikelen

De Ecoyogi yoga oogkussens zijn geschikt voor zowel thuis als studio gebruik. Daarbij is gekozen voor een praktische insteek. Zo is de buitenhoes van een oogkussen afneembaar en kan deze gewassen worden in de wasmachine op lage temperatuur. Na langer gebruik kun je de lavendelgeur van een yoga oogkussen weer opfrissen met een paar druppels etherische (lavendel) olie. Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen favoriete geur te gebruiken.

Oogkussens online kopen in de Ecoyogi webshop

De Ecoyogi yoga oogkussens zijn in diverse moderne kleuren verkrijgbaar en vriendelijk geprijsd. Aan bewuster consumeren hoeft dus geen hoog prijskaartje te hangen. Bekijk hierboven ons volledige assortiment en schaf hier jouw milieuvriendelijke producten aan voor een comfortabele yoga en meditatiebeoefening direct online aan. Geniet van de heerlijke ontspanning met de oogkussens van Ecoyogi!