verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Een goedkope yogamat van hoge kwaliteit

Hetgeen wat je vaak ziet bij producenten/verkopers van yogamatten is dat wanneer zij een goedkope yogamat op de markt brengen, deze ook daadwerkelijk goedkoop is. Wat we hiermee bedoelen is dat er gebruik gemaakt wordt van goedkope materialen. Dit kan meerdere negatieve gevolgen hebben, denk aan het snel moeten vervangen van de yogamat, een laag comfort of onvoldoende grip.

Bij Ecoyogi hadden we dit in de gaten en we vonden dat hier verandering in moest komen. Daarom vind je in ons assortiment meerdere goedkope yogamatten, maar wel met de kwaliteit die je mag verwachten. Daarnaast zijn bijna al onze producten op milieuvriendelijke wijze geproduceerd (emissievrij) en kunnen ze gerecycled worden.

Welke goedkope yoga mat is geschikt voor jou?

Dat je op zoek bent naar een goedkope yoga mat is zeker, maar wat is nou de beste yogamat voor jou? Dat hangt eigenlijk van drie factoren af: de grootte, het gebruik en comfort. Vind je het belangrijk dat jouw yogamat een allrounder is die voor diverse typen yoga gebruikt kan worden? Dan zijn zowel de Ecoyogi Studio Yogamatten als de Ecoyogi Classic Yogamatten wat voor jou.

Ben je zelf aan de grote kant of houd je wel van wat meer ruimte wanneer je de asana’s uitvoert? Dan is een grote yogamat wat voor jou, zoals de Ecoyogi Studio Extra Lang of de Ecoyogi Studio Extra Lang & Breed.

Heb je redelijk snel last van je gewrichten of houd je gewoon van meer comfort? Dan zijn de Ecoyogi TPE Yogamatten perfect voor jou. Het TPE materiaal biedt veel veerkracht, wat hem ideaal maakt voor mensen met gevoelige gewrichten. Welke goedkope yogamat bestel jij?