verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Ruilen & retourneren

Aangekochte producten kunnen binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgaaf van reden worden geruild of geretourneerd.

Indien u de aankoop wilt ruilen of ontbinden vragen wij u het product met alle geleverde toebehoren, in de originele staat, in de verpakking aan Ecoyogi (2Essence) te retourneren. Conform de door de Ecoyogi verstrekte instructies. Hierbij dient in acht te worden genomen dat het product weer kan worden verkocht door de Ecoyogi.

Let op! Voor het retour zenden van uw bestelling dient u gebruik te maken van het retourformulier. Deze vind u hier.

Dit formulier aan ons mailen (info@ecoyogi.com) alvorens de product(en) aan ons retour te zenden(!):

Montapacking Enschede
T.a.v. Ecoyogi
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland

Downloaden document » Ruilen en retouren

______________________________________________________________________

Kosten in geval van retourneren of ruilen

Wanneer u een product retour stuurt komen alleen de kosten van de retourzending voor uw rekening. Deze kosten zijn als volgt (op basis van PostNL in Nederland):

  • Pakketten tot 10kg = €6,95
  • Pakketten van 10kg tot 30kg = €12,90

Mocht het retourgezonden artikel(en) beschadigd zijn of gebruikerssporen bevatten, of niet voldoende zijn gefrankeerd, dan wordt de schade hiervan in mindering gebracht op het terug te storten bedrag. Wanneer wij een verkeerd product hebben geleverd, of er is een andere fout in de levering van uw bestelling opgetreden die aan ons te wijten is, dan nemen wij de kosten voor het retourneren van uw bestelling voor onze rekening.

_____________________________________________________________________________

Uw aankoopbedrag

Na ontvangst van uw retourzending zullen wij uw aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen, aan u terugbetalen.

Om fraude met terugbetalingen te voorkomen, dient het (IBAN) rekeningnummer waarop de terugbetaling moet worden verricht gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan de betaling is ontvangen.