verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Hoe Ecoyogi’s yoga blokken te gebruiken

Yoga blokken zijn een multifunctionele yoga prop en helpen je door je te ondersteunen tijdens de yogabeoefening en zo (moeilijke) houdingen toegankelijker te maken. Je kunt bijvoorbeeld een blok of meerdere blokken onder de handen, voeten, heupen of bovenrug plaatsen als een (nieuwe) houding nog niet haalbaar is of om pijn en ongemak te voorkomen. De blokken worden onder andere gebruikt voor ondersteuning, stabilisatie en een betere uitlijning. Voor veel yogabeoefenaars is het dan ook prettig twee blokken aan te schaffen als multifunctioneel hulpmiddel bij bepaalde houdingen.

Milieuvriendelijke producten

Het belangrijkste doel van Ecoyogi is het ontwerpen en produceren van functionele en comfortabele producten, met liefde voor mens en milieu. Om die reden zijn onze blokken gemaakt van 100% natuurlijke kurk, afkomstig uit Portugal. Onze yogablokken zijn tevens FSC gecertificeerd.

De kurk blokken uit onze webshop zijn gelabeld met een groen label, wat inhoudt dat het product bestaat uit 100% biologische materialen en dus 100% biologisch afbreekbaar is. De yogablokken van de Ecoyogi webshop zijn daarom een bewuste keuze.

Yoga blokken assortiment

In de Ecoyogi collectie zijn een tweetal maten blokken opgenomen. Er is keuze uit het Ecoyogi yogablok kurk large (afmeting: 23x15x10) en het Ecoyogi yogablok kurk medium (afmeting: 23x12x7,5). Alle maten zijn 100% gemaakt van FSC gecertificeerd kurk afkomstig uit de EU. Ecoyogi yogablokken hebben afgeronde randen en hoeken, zodat de blokken goede grip geven en geen beschadigingen aan de vloer veroorzaken.

Ecoyogi producten online aanschaffen

In de Ecoyogi webshop vind je milieuvriendelijke hulpmiddelen voor yoga en meditatiebeoefening. Wij geloven in milieuvriendelijke en duurzame oplossingen en bieden deze tegen een eerlijke prijs aan voor jou als bewuste consument. De producten kunnen online in onze webshop worden aangeschaft. Het volledige assortiment yoga blokken vind je hierboven.