verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Hoe Ecoyogi yoga riem te gebruiken?

Voor zowel beginnende als gevorderde yogi’s is een yoga riem/strap een handig hulpmiddel. Voor houdingen waarbij veel kracht vereist is, biedt een yoga riem een prettige ondersteuning en bij houdingen waarbij veel flexibiliteit nodig is, is een strap een handig verlengstuk om een houding toegankelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning van de armen tijdens armbalans oefeningen of handstand. Houdingen die veel flexibiliteit vergen, zoals Paschimottasana (zittende vooroverbuiging) of Gomukasana (koeienkop) zijn een stuk gemakkelijker wanneer gebruik gemaakt wordt van een yoga strap. Zo bieden de yoga straps een praktische oplossing voor ontoegankelijke yoga houdingen.

Duurzame en milieuvriendelijke materialen

Voor alle Ecoyogi artikelen wordt bewust gekozen voor het gebruik van natuurlijke materialen. Zo bestaan de Ecoyogi straps uit 100% gecertificeerd biologisch katoen. De D-vormige gespen zijn gemaakt van roestvast staal. De riemen in de Ecoyogi webshop zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en daarbij wordt gebruik gemaakt van een milieuvriendelijk kleuringsproces. De yoga straps zijn gemaakt zijn van duurzame materialen, waardoor de riemen langer mee gaan.  

De yoga riemen zijn praktisch voor zowel thuis als studiogebruik en bovendien kun je de Ecoyogi riem in de wasmachine wassen op een lage temperatuur. Het is vanwege de gesp wel aan te raden hiervoor een waszak te gebruiken.

Milieuvriendelijke yoga riemen voor een eerlijke prijs

Kiezen voor een milieuvriendelijk product hoeft niet perse meer geld te kosten. De Ecoyogi yoga riemen zijn te koop tegen de zeer vriendelijke prijs van € 8,90. Wij willen het voor ieder budget toegankelijk maken om te kiezen voor duurzame en milieuvriendelijke alternatieven. De Ecoyogi riemen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en gemakkelijk aan te schaffen via de Ecoyogi webshop. Bekijk hierboven het volledige assortiment yoga riemen.