verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Een duurzame yogamat voor een eerlijke prijs

Helaas heeft men bij duurzame en milieuvriendelijke producten, zoals een duurzame yogamat, gelijk de associatie dat ze erg prijzig zijn. Bij Ecoyogi vinden we dat dit moet veranderen. Yoga moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom vind je in ons assortiment duurzame yogamattent tegen een eerlijke prijs. Daarnaast gaan onze producten langer mee dan de reguliere yogamat, zo ben je dus ook op den duur goedkoper uit en verklein je tevens je ecologische voetafdruk.

Diverse collectie aan duurzame yogamatten

In ons assortiment vind je 4 verschillende typen yogamatten: Ecoyogi Classic, Ecoyogi Studio, Ecoyogi TPE en de Ecoyogi PRO Grip. Elk heeft zo zijn unieke eigenschappen en voordelen. We zullen de verschillende typen kort toelichten. Uitgebreide informatie vind je op de productpagina’s.

De Ecoyogi Classic is een duurzame yogamat gemaakt van het stevige materiaal PVC en is verkrijgbaar in diverse aansprekende kleuren. De yogamat is vrij van chemische toevoegingen waardoor die zeer geschikt is voor recycling. Door het stevige materiaal biedt hij optimale grip tijdens het beoefenen van reguliere yoga.

De Ecoyogi Studio is een echte allrounder en daarom geschikt voor zowel beginnend als ervaren yogi. Hij is gemaakt van PVC 2.0 en volledig emissievrij gefabriceerd zonder schadelijke stoffen. De Ecoyogi Studio is een duurzame yogamat en is geschikt voor intensief gebruik. Daarom is het een zeer populaire keuze bij yoga docenten en professionals.

De Ecoyogi TPE is de ideale partner voor dagelijkse yoga en pilates oefeningen. Het TPE materiaal zorgt ervoor dat hij waterdicht en slipvrij is. Daarnaast is het materiaal heerlijk zacht wat hem ideaal maakt voor mensen met gevoelige gewrichten. 

Last but not least hebben we ook nog de Ecoyogi PRO Grip. Deze duurzame yogamat biedt uitstekende grip onder droge én vochtige omstandigheden. De mat is gemaakt van 100% natuurrubber met een PU toplaag die snel vocht opneemt. Door zijn hoge kwaliteit en unieke eigenschappen is deze duurzame yogamat geschikt voor alle typen yoga.