verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Voordelen katoenen yogamat

Een yogamat van katoen neemt goed vocht en zweet op. Hierdoor heb je meer grip tijdens de yoga sessie en kun je de asana's beter uitvoeren. Je kunt het effect zelfs versterken door de mat licht vochtig te maken voordat je begint. Zo behaal je een optimale grip. Daarnaast is de mat gemaakt van natuurlijk materiaal en is deze goed te reinigen.

Wanneer gebruik je een Yogamat van katoen

Een katoenen yoga mat is geschikt voor de intensievere yogavormen. Een katoenen yoga mat is perfect te gebruiken bij

  • Hot yoga,
  • Bikram,
  • Ashtanga en
  • Power yoga. 

Dit zijn vormen van yoga waarbij je wat meer zweet. De katoenen mat neemt het vocht goed op en wordt niet glad door het zweet waardoor je optimale grip behoudt. 

Wanneer je een gladde ondergrond hebt, is het aan te raden een pvc of rubberen mat onder de katoenen mat te leggen zodat de mat niet wegglijdt.

Katoenen yogamat Ecoyogi

De katoenen yogamat van Ecoyogi is gemaakt van 100% ecologisch materiaal. Daarnaast is de yogamat extra lang en extra breed zodat je de ruimte hebt tijdens het uitvoeren van de asana's. Voordelen van de katoenen Ecoyogi yogamat:

  • Optimale grip onder vochtige omstandigheden
  • Handgeweven
  • 100% biologisch en biologisch afbreekbaar

Bekijk de yogamatten van Ecoyogi en bestel online. Als je nu besteld, wordt de mat direct verzonden! Vanaf 50,- is de verzending gratis!


Veelgestelde vragen over katoenen Yogamatten

Ja, de katoenen yogamat is geschikt voor intensieve yogasessies. Het materiaal is duurzaam en biedt goede grip, zelfs als je begint te zweten.

Ja, de katoenen yogamat kan worden opgerold voor opslag. Het materiaal is flexibel en kan gemakkelijk worden opgeborgen in een kast of tas.

Ja, als je niet tevreden bent met de katoenen yogamat, kun je hem binnen 30 dagen na ontvangst retourneren en ontvang je het aankoopbedrag terug.

Ja, de katoenen yogamat is milieuvriendelijk omdat hij is gemaakt van 100% natuurlijk katoen. Het materiaal is biologisch afbreekbaar en recyclebaar.