verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Ecoyogi yoga bolster gebruiken in de praktijk

Met een yoga bolster ben je verzekerd van een goede ondersteuning in yogahoudingen waarbij dat wenselijk is. Een yoga bolster ondersteunt onder andere nek, rug, buik en benen en helpt je op die manier te ontspannen of te rekken in een bepaalde houding. De Ecoyogi yoga bolsters zijn zeer multifunctioneel: zo kun je onze bolsters bijvoorbeeld gebruiken als zitkussen bij ademhalingsoefeningen of in vooroverbuigende poses ter ondersteuning van de buik. Hoewel de bolsters in veel stijlen van yoga worden gebruikt, zijn yoga bolsters in yin yoga en herstellende yogastijlen het meest populair.

Milieuvriendelijkheid van onze yoga bolsters

Onze yoga bolsters zijn qua materialen, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid vergelijkbaar met onze meditatiekussens. Zo zijn de Ecoyogi yoga bolsters ook gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd biologisch canvas katoen en gevuld met gezuiverd boekweitkaf. Dit zijn duurzame en milieuvriendelijke materialen en bovendien zijn onze bolsters tevens milieuvriendelijk gekleurd. Zo komen er tijdens de productie geen schadelijke stoffen vrij. 

De Ecoyogi yoga bolsters behoren tot de meest milieuvriendelijke producten uit onze collectie en zijn dan ook voorzien van een groen label. Dit houdt in dat  de meditatiekussens gemaakt zijn van 100% biologische materialen en dus 100% biologisch afbreekbaar zijn.

Milieuvriendelijke producten voor een eerlijke prijs

Eco en milieuvriendelijke yoga props en yoga accessoires hebben het imago erg prijzig te zijn. Bij Ecoyogi geloven wij erin dat milieuvriendelijke producten voor iedereen betaalbaar moeten zijn en daarom bieden wij in onze webshop milieuvriendelijke yoga bolsters aan voor een eerlijke prijs. Bovendien zijn onze producten ontworpen op duurzaamheid en gaan dus langer mee dan je gewend bent.

Yoga bolster kopen in de Ecoyogi webshop

Het merk Ecoyogi biedt duurzame en milieuvriendelijke yoga bolsters in diverse kleuren, die extra comfort en ondersteuning tijdens je yogasessie garanderen. Hierboven kun je ons volledige assortiment bekijken en één van de yoga bolsters van jouw keuze online aanschaffen.