verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen


Diverse meditatie artikelen van Ecoyogi

Iedereen heeft zijn eigen wensen als het aankomt op een prettige meditatiehouding. Daarom vraagt een fijne meditatie bij iedereen om een verschillend product. Voor de één zijn dat meditatie dekens of meditatiematten, ook wel zabutons genoemd, terwijl voor de ander ondersteuning van meditatiekussens wenselijk is. Ecoyogi heeft een breed assortiment aan verschillende meditatie producten, om in ieders behoeften te voorzien. Bij het ontwerp van onze producten speelt feedback van onze klanten een belangrijke rol en uiteraard staan comfort en duurzaamheid voorop.

Duurzame en milieuvriendelijke meditatie producten

Ecoyogi hanteert een milieuvriendelijke werkwijze. Waar mogelijk worden natuurlijke en biologisch afbreekbare materialen gebruikt en ook tijdens het productieproces wordt rekening gehouden met het milieu.

Wij vinden het belangrijk open te zijn over de milieuvriendelijkheid van onze producten. Om die reden hanteren we een labelsysteem. We onderscheiden drie soorten labels:

  • Ecoyogi producten met een groen label zijn 100% procent biologische producten en zijn 100% biologisch afbreekbaar.
  • Ecoyogi producten met een lichtgroen label zijn producten zonder schadelijke stoffen en zijn biologisch afbreekbaar.
  • Ecoyogi producten met een blauw label zijn geen ecologische producten maar wel emissievrij gefabriceerde en duurzame producten zonder schadelijke of allergene stoffen. Deze producten zijn dus niet biologisch afbreekbaar maar kunnen wel op een milieuvriendelijke wijze gerecycled worden.

Meditatie artikelen kopen in de Ecoyogi webshop

In de Ecoyogi webshop kun je diverse meditatie artikelen vinden voor een eerlijke prijs. Denk bijvoorbeeld aan milieuvriendelijke meditatiekussens, meditatiematten en meditatie dekens. De milieuvriendelijke producten van Ecoyogi producten maken het voor iedere yogi mogelijk om bewust te kiezen zonder daar extra voor te betalen. Ben jij op zoek naar mooie milieuvriendelijke meditatie artikelen dan ben je hier aan het juiste adres.