verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Waarom kiezen voor Ecoyogi?

Bij Ecoyogi geloven we dat het mogelijk is om een gezonde levensstijl te combineren met respect voor de planeet en haar inwoners. Onze duurzame yoga-artikelen zijn daarom 100% duurzaam en niet schadelijk voor mens en milieu.

Hier zijn vijf redenen waarom je zou moeten kiezen voor Ecoyogi:

Duurzaamheid

Duurzaamheid is onze kernwaarde. We zijn toegewijd aan duurzaamheid en nemen onze verantwoordelijkheid serieus. We kiezen alleen voor materialen die duurzaam zijn geproduceerd en gebruiken low-impact productiemethoden om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. 

Kwaliteit

Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand. Onze duurzame yoga-artikelen zijn niet alleen goed voor de planeet, maar ook van hoge kwaliteit. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn bestand tegen intensief gebruik, zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben.

Snelle levering

Snelle levering We begrijpen dat je niet lang wilt wachten op je nieuwe yoga-artikelen. Daarom verzenden we bestellingen die voor 22.00 uur zijn geplaatst nog dezelfde dag, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe aankopen. Bovendien bieden we gratis verzending aan bij bestellingen vanaf 50 euro.

Kies voor Ecoyogi en ontdek ons assortiment duurzame yoga-artikelen vandaag nog!

Bekijk ons assortiment yogamatten