verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Wat is een laag meditatiekussen?

Meditatiekussens zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes:

  • Lage meditatiekussens van 10-12 cm 
  • Standaard meditatiekussen van 13-15 cm
  • Hoog meditatiekussen van 18-20 cm

De hoogte bepaalt de mate van steun tijdens de meditatie of yogasessie. Hoge kussens geven hierbij meer steun dan een laag kussen. 

Voor wie is een Laag meditatiekussen geschikt?

Lage meditatiekussen zijn geschikt voor mensen die al wat langer mediteren en flexibel zijn in het heupgewricht. Hoe leniger je ben hoe lager je kunt zitten tijdens het mediteren. Ook wanneer je wat kortere benen hebt, is een laag meditatiekussen prima te gebruiken. Behoefte aan wat meer steun? Dan is een standaard meditatiekussen of een hoog meditatiekussen de perfecte keuze voor jou. 

Voordelen van een meditatiekussen

Tijdens het mediteren moet je best lang in een houding blijven zitten. Hierbij wil je natuurlijk wel optimaal comfort ervaren. Met een meditatie kussen blijft je rug recht, kun je gemakkelijk je knieën buigen en liggen je benen niet bekneld. Op deze manier behoud je een optimale zithouding en kun je langer mediteren zonder last te krijgen van je spieren of gewrichten.   

Laag meditatiekussen van Ecoyogi

Bij Ecoyogi vind je comfortabele lage meditatiekussen gemaakt van 100% natuurlijk materiaal. Een bewuste keuze voor iedere meditatiebeoefenaar! De kussens zijn geschikt voor professioneel gebruik en gaan lang mee. Bestel het lage meditatiekussen van Ecoyogi, dan wordt deze dezelfde dag verzonden!