verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Wat is de perfecte reis yoga mat voor jou?

In onze collectie vind je twee verschillende reis yogamatten: de Ecoyogi TPE Yogamat en de Ecoyogi Travel Grip Reis Yogamat. Beiden kwalificeren we als reis yogamat, omdat ze licht van gewicht zijn. Maar daarnaast hebben ze nog enkele verschillen die ze beiden uniek maken. Welke geschikt voor jou is hangt af van je wensen.

De Ecoyogi TPE Yogamat is gemaakt van TPE (Thermo Plastic Elastomeer) en dit brengt enkele voordelen met zich mee. Zo is die licht van gewicht, ondanks dat die toch 6mm dik is. Daarnaast biedt het TPE materiaal de ultieme ondersteuning en zachtheid, wat hem zeer geschikt maakt voor mensen met gevoelige gewrichten. Deze reis yogamat biedt ook uitstekende grip tijdens droge omstandigheden.

De Ecoyogi Travel Grip Reis Yogamat is net iets anders. Deze reis yoga mat is gemaakt van PVC met een PU Toplaag. Dit betekent dat hij uitstekende grip biedt onder zowel droge als vochtige omstandigheden. Daarnaast is deze reis yogamat met 550 gram de lichtste yogamat uit onze collectie. De ideale yoga mat voor op reis dus!

Ecoyogi maakt yoga toegankelijk voor iedereen

Bij Ecoyogi vinden we het belangrijk dat yoga voor iedereen toegankelijk is. We houden onze prijzen laag, zonder in te leveren op de kwaliteit en duurzaamheid. Dit betekent dat je jarenlang je asana’s uit kunt voeren zonder je zorgen te hoeven maken over het vervangen van je reis yoga mat.

Naast dat we onze prijzen laag houden om het toegankelijk voor iedereen te maken, hebben we ook diverse reis yogamatten in ons assortiment om aan verschillende behoeften te voldoen. Niemand is hetzelfde. Daarom is ook geen reis yoga mat in ons assortiment hetzelfde. Welke neem jij?

Bekijk ook eens: