verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Waarom een grote yogamat?

Er zijn over het algemeen 2 redenen waarom mensen kiezen voor een grotere yogamat. Om te beginnen is het natuurlijk voor mensen die wat langer of breder zijn comfortabeler als de yogamat ook iets groter is. Zo kom je niet telkens in contact met de grond en kan je ontspannen en comfortabel je asana’s uitvoeren.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook mensen die het gewoon fijn vinden om veel ruimte te hebben waarin ze vrij kunnen bewegen. Het allerbelangrijkste bij het uitvoeren van asana’s is dat je op gemakt bent. Alleen zo kom je echt tot rust en in contact met jezelf. Je wilt niet telkens je positie moeten bijstellen omdat je half naast de yoga mat terechtkomt.

Welke grote yoga mat is geschikt voor mij?

In het assortiment van Ecoyogi vind je diverse grote yogamatten. De beste yogamat voor jou hangt eigenlijk af van maar één factor: type yoga. Zo zijn er bijvoorbeeld typen yoga waarbij je meer transpireert, zoals Hot Yoga. Maar er zijn ook vormen van yoga waarbij dit weinig tot niet het geval is.  

Ben jij fan van vormen van yoga waarbij je veel transpireert? Dan is de Ecoyogi Comfort Grip Yogamat perfect voor jou. De PU toplaag zorgt voor optimale grip in droge en vochtige condities. Houd je toch meer van de rustigere vormen van yoga? Probeer dan de Ecoyogi Studio Yogamat. Een echte allrounder met goede grip.

Bekijk ook eens: