verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Wat is de beste yoga mat voor mij?

Om tot de beste yoga mat voor jou te komen zijn er enkele factoren die bepalend zijn voor jouw keuze. Hierbij moet je denken aan de volgende onderdelen:

  • Comfort
  • Gewicht
  • Grip
  •  Gebruik

Elk van de onderdelen zullen we hieronder verder toelichten en daarnaast de beste yoga mat aanbevelen. Niemand heeft dezelfde wensen en op deze manier kom jij tot dé beste yoga mat voor jou!

Het comfort van de yoga mat

Uiteraard is comfort gedurende een yogasessie erg belangrijk. Door gebruik te maken van materialen van hoge kwaliteit zijn al onze yogamatten zeer comfortabel en geschikt voor langdurige yogasessies. Maar, soms verlang je naar net dat beetje extra comfort. Bijvoorbeeld bij gevoelige gewrichten zoals in de knieën of enkels. Herken je jezelf hierin? Dan zijn de Ecoyogi TPE yogamatten wat voor jou. Deze zijn gemaakt van het zachte materiaal TPE, wat een goede ondersteuning biedt voor mensen met gevoelige gewrichten.

Het gewicht van de yogamat

Is het gewicht voor jou belangrijk? Bijvoorbeeld omdat je hem vaak meeneemt naar de yogastudio of omdat je graag buiten yoga beoefent? Dan wil je een yogamat die niet te zwaar is, maar ook weer niet één die daardoor inlevert op het comfort. Ook dan zijn de Ecoyogi TPE yogamatten wat voor jou. De matten wegen slechts 900 gram en door het TPE bieden ze veel comfort.

Grip tijdens yogasessies

Afhankelijk van welk type yoga je beoefent kan er meer grip benodigd zijn. Voer je eigenlijk alleen maar ‘reguliere’ yoga uit? Dan zijn zowel de Ecoyogi Classic als de Ecoyogi Studio uitstekende keuzes. Door het stevige materiaal bieden ze optimale grip onder droge omstandigheden. Maar ben je meer fan van Bikram of Hot Yoga? Dan weet je als geen ander dat je meer zweet dan bij een reguliere yogasessie. In dat geval is de Ecoyogi PRO Grip wat voor jou. Deze biedt uitstekende grip bij zowel droge als vochtigere omstandigheden.

Bestel de beste yoga mat voor jou

Heb je door bovenstaande informatie de beste yoga mat voor jou kunnen vinden? Bestel dan veilig en snel in onze webshop. Bestel je voor 22:00? Dan verzenden we hem dezelfde dag nog en heb je hem vaak al de volgende dag in huis. Besteed je €50,- of meer? Dan betaal je ook nog eens geen verzendkosten!