verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Gebruik van Ecoyogi meditatiematten

Of je nu regelmatig langdurig mediteert of incidenteel, het gebruiken van een meditatiemat kan de ervaring een stuk aangenamer maken. In deze moderne tijden staat comfort tijdens de meditatie namelijk voorop. 

Hoe helpt een Ecoyogi meditatiemat je mediatie comfortabeler te maken? Ten eerste werkt een meditatiemat als isolatie tegen de kou uit de grond. Daarnaast ondersteunt een meditatiemat een optimale doorbloeding van de benen en voeten tijdens het mediteren. Tevens geeft een meditatiemat comfortabele ondersteuning van de meditatiehouding en is het prettig om met een meditatiemat een eigen plek te creëren voor een onverstoorde meditatie. 

Het is vaak raadzaam om de meditatiemat in combinatie met een meditatie kussen te gebruiken om de benen meer ruimte te geven, hoewel meer ervaren meditatiebeoefenaars soms ook voldoende hebben aan een meditatiemat alleen.

Milieuvriendelijke en duurzame materialen

Indien je al bekend bent met de filosofie van Ecoyogi, dan weet je dat milieuvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel staat. Om die reden zijn al onze meditatiematten gemaakt van 100% biologische materialen en dus 100% biologisch afbreekbaar. 

De buitenhoes van de Ecoyogi meditatiemat Deluxe is dan ook gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd biologisch canvas katoen en de vulling van onze meditatiematten bestaat uit pure watten van biologisch katoen. Tevens zijn onze meditatiematten milieuvriendelijk gekleurd. Onze meditatiematten zijn daarmee een milieuvriendelijke keuze voor de bewuste meditatiebeoefenaar.

Meditatiematten online kopen in de Ecoyogi webshop

Milieuvriendelijke meditatiematten aanschaffen in verschillende kleuren kan in de Ecoyogi online webshop. Een bewuste keuze voor duurzame  yoga- en meditatieartikelen is dus makkelijk gemaakt! Bekijk hier alle luxe meditatiematten en zabuton's uit de Ecoyogi collectie.