verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelenEcoyogi assortiment aan yoga artikelen

Ecoyogi is het merk voor duurzame en milieuvriendelijke yoga artikelen. In onze webshop vind je een ruim assortiment aan ondersteunende yoga artikelen voor iedere yogi. Bijvoorbeeld onze duurzame PVC yoga matten, yoga blokken van natuurlijk materiaal en de yogariemen van biologisch katoen die lastige yogahoudingen toegankelijker maken.

Ook biedt Ecoyogi hulpmiddelen die je helpen te ontspannen tijdens de yoga beoefening, zoals de Ecoyogi yoga oogkussens met gedroogde lavendel, de ondersteunende yoga bolsters en de yoga dekens die op meerdere manieren te gebruiken zijn.

Tot slot is er naast hulpmiddelen voor de yoga beoefening, ook gedacht aan yogatassen. Zo kun je je yoga mat opbergen en vervoeren zonder dat deze beschadigd of verkleurd.

Duurzame en milieuvriendelijke materialen

Bij Ecoyogi houden wij ons bewust bezig met duurzaamheid en het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Om die reden gebruiken we voor onze producten duurzame en milieuvriendelijke materialen. Waar mogelijk wordt gekozen voor natuurlijke materialen die 100% biologisch afbreekbaar zijn. Ook in het productieproces worden geen gifstoffen of chemicaliën gebruikt en onze producten worden op natuurlijke wijze gekleurd.

Wij zijn graag open over de milieuvriendelijkheid van onze artikelen. Om die reden maken we gebruik van een labelsysteem. De producten in onze webshop zijn onderverdeeld in drie categorieën om zo milieuvriendelijk kiezen gemakkelijker te maken. We onderscheiden groene, lichtgroene en blauwe labels:

  • Ecoyogi producten met een groen label zijn 100% procent biologische producten en zijn 100% biologisch afbreekbaar.
  • Ecoyogi producten met een lichtgroen label zijn producten zonder schadelijke stoffen en zijn biologisch afbreekbaar.
  • Ecoyogi producten met een blauw label zijn geen ecologische producten maar wel emissievrij gefabriceerde en duurzame producten zonder schadelijke of allergene stoffen. Deze producten zijn dus niet biologisch afbreekbaar maar kunnen wel op een milieuvriendelijke wijze gerecycled worden.

Kwalitatieve yoga artikelen tegen de beste prijs

De Ecoyogi artikelen zijn eerlijk geprijsd, omdat wij geloven dat bewust kiezen voor iedere yogi toegankelijk moet zijn. Veel van onze yoga accessoires worden aangeboden voor een prijs van minder dan tien euro. Bovendien kun je bij aankoop van meerdere artikelen profiteren van een gunstige prijs, wat interessant kan zijn voor bijvoorbeeld studio’s. Milieuvriendelijke producten voor een comfortabele yogabeoefening zijn daarmee voor iedereen betaalbaar. Bekijk hierboven al onze eco en milieuvriendelijke yoga artikelen en schaf deze direct online aan in de Ecoyogi webshop.