verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Veel gestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat er tijdens het bekijken van onze website of het bestellen van EcoYogi producten vragen ontstaan. Een aantal vragen worden vaker gesteld en deze beantwoorden we op deze pagina.

Mocht je vraag er niet bij staan dan beantwoorden we deze graag alsnog. Neem dan even contact met ons op.


Account

Ja dat kan! Maar alleen als je bij ons hebt besteld.
Je kunt inloggen of een wachtwoord aanvragen via: https://www.ecoyogi.com/webshop/myaccount.

Heb je bij ons besteld en een wachtwoord aangevraagd? Dan hoef je bij een volgende bestelling minder gegevens in te vullen.
Daarnaast kun je eerder geplaatste bestellingen terug zien en je naam en telefoonnummer wijzigen.

Wat vervelend dat je je wachtwoord bent vergeten!
Je kunt eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen via https://www.ecoyogi.com/webshop/myaccount


Zakelijk bestellen

Ja dat kan!
Tijdens het plaatsen van je bestelling kun je aangeven dat het om een zakelijke bestelling gaat. Je krijgt hierdoor de mogelijkheid om je bedrijfsnaam en btw-nummer in te voeren.

Ja dat kan!
Bij het maken van een bestelling kun je aangeven dat het om een zakelijke bestelling gaat. Je krijgt hierdoor de mogelijkheid om je bedrijfsnaam en btw-nummer in te voeren.

Ja dat kan!
Bij het plaatsen van een zakelijke bestelling voer je de bedrijfsnaam en het btw-nummer in. Wanneer dit btw-nummer klopt en het afleveradres in het buitenland is, word automatisch de btw aangepast naar 0%.

Ja dat kan!
Bij het plaatsen van de bestelling kun je aangeven dat het om een zakelijke bestelling gaat. Laat het vakje voor het btw-nummer leeg.

Voer je deze wel in en is het afleveradres ook in het buitenland, dan wordt de btw automatisch verlegd. Je betaald dan geen btw in Nederland, maar moet deze afdragen in het land van bestemming.

Vanaf 1 januari 2020 moeten alle eenmanszaken in Nederland een ander btw-nummer gebruiken. Voor de tijd herkent de btw-nummer controle het nieuwe nummer niet, gebruik dus uw oude btw-nummer. Vanaf 01-01-2020 kan wel het nieuwe nummer worden gebruikt.

Toch problemen bij het invoeren van het btw-nummer? Neem dan contact met ons op!