verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Een yoga mat aanbieding voor iedereen

Door ons ruime assortiment is er voor iedereen wel een yoga mat aanbieding te vinden. Elke yogamat heeft zo zijn eigen karakteristieken en voordelen. We zullen ze kort langslopen zodat jij de perfecte yogamat aanbieding voor jou kan bestellen.

Ecoyogi Studio Yogamat

Onze goedkoopste yogamat, de Ecoyogi Studio Yogamat, is een goede yogamat voor mensen die niet te veel kwijt willen zijn maar ook niet in willen leveren op de kwaliteit. Deze echte allrounder is gemaakt van sterk materiaal en biedt onder droge omstandigheden optimale grip. Als je op zoek bent naar een yogamat aanbieding dan is dit de beste keuze voor jou!

Ecoyogi TPE Yogamat

Ben je op zoek naar een yogamat met dezelfde eigenschappen, maar ben je op zoek naar wat meer comfort? Dan zijn de Ecoyogi TPE Yogamatten wat voor jou. Deze zijn gemaakt van TPE en bieden een zeer hoog niveau van comfort. Ideaal voor mensen met gevoelige gewrichten!

Deze twee, en hun varianten, kosten allemaal minder dan €40,- en zijn daarmee in onze ogen echte yogamat aanbiedingen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog andere duurzame yogamatten en hebben we diverse kleuren in ons assortiment, zoals een groene of zwarte yogamat. Kom je er zelf niet helemaal uit en wil je graag geadviseerd worden? Neem dan gerust contact met ons op.