verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Ecoyogi Yoga bolster Naturel

De yoga bolsters van Ecoyogi stellen je in staat nog meer uit je yogapraxis te halen. De bolsters zijn o.a. perfect om en je rug en ruggengraat te ontlasten, achterover buigingen te maken of om onder de benen te leggen als basis.

38,50

Koop nu met korting!

5 voor 34,65 p/st Bespaar 10%
10 voor 32,72 p/st Bespaar 15%
-
+
Op voorraad - morgen in huis

Ecoyogi Yoga bolster Naturel

Voor veel mensen is een yoga bolster ook een belangrijk hulpmiddel zoals ook een yoga blok of een yogariem dit zijn. Een bolster ook wel regelmatig een yogakussen genoemd is multifunctioneel inzetbaar maar vooral een belangrijke ondersteunen bij het uitvoeren van je asana’s. Vooral in de passieve Yin Yoga stijl waarbij je langdurig in delfde houding blijft kan een bolster de perfecte ondersteuning zijn. Ook bij andere yogastijlen zoals Iyengar Yoga waar de bolster oorspronkelijk werd geïntroduceerd of bij Yoga voor zwangere vrouwen is de bolster intussen een zeer goed gewaardeerde yoga prop.

Een Yoga Bolster of yoga kussen is in de meeste gevallen een groot rechthoekig of rond kussen met een vulling van katoen, boekweitkaf of kapok. Een bolster heeft tot taak je oefeningen te ondersteunen, te vereenvoudigen of te ontspannen.

Bij het maken van de yogabolster uit Ecoyogi collectie is vooral aandacht gegeven aan het milieu en het praktische gebruiksgemak van de bolsters. De bolsters zijn gemaakt van het door de GOTS gecertificeerde ecologische katoen en gevuld met geschoonde eco boekweitkaf.

Wanneer een yoga bolster kopen?

Natuurlijk kan iedereen een yoga bolster naar eigen inzicht en gevoel gebruiken, zolang het je lijf maar ondersteunt. Populaire toepassingen waarvoor je een yogabolster kunt kopen:

  • voor het uitrekken van de wervelkolom...
  • ondersteuning of hulpmiddel tijdens asana’s
  • als een zitkussen voor meditatie
  • voor de opening van je bekken
  • ideaal voor voor- en achteroverbuigen
  • aangenaam voor het uitrekken van de lendenwervelkolom
  • een ontspanningskussen voor ontspanning
  • ook aangenaam om thuis te gebruiken
  • als ondersteuning voor uw rug, knieën en nek 

Je naturel yoga bolster gebruiken en onderhouden.

De buitenhoes van je yoga bolster kan eenvoudig worden verwijderd met behulp van een mooi weg gewerkte rits, zodat de vulling van het kussen gemakkelijk kan worden aangepast of worden vervangen.

De buiten en binnen hoes kan worden gewassen op een temperatuur van 30 graden. Let op voor het wassen moet je de vulling verwijderen. Wij adviseren u altijd eerst de hoes schoon te maken met een natte doek. De yoga bolster regelmatig uit kloppen en stofzuigen zal de levensduur bevorderen.

Wees voorzichtig met het gooien van je bolster. Er kan dan grote druk ontstaan en hierdoor kunnen naden en ritssluiting van yoga bolster beschadigen.

Specificaties

Lengte:60 cm
Diameter:20 cm
Kleur:creme - naturel
Gewicht:ongeveer 3,5 KG
Materiaal:buiten en binnen hoes 100% ecologisch GOTS gecertificeerd canvas katoen
Vulling:gezuiverd boekweitkaf
Garantie:1 jaar garantie op naden en ritssluiting
Extra:stevig handvat