verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Waar wordt een yoga bolster voor gebruikt?

Yoga bolsters worden meestal gebruikt bij herstellende, passieve, ondersteunende en liggende yoga houdingen. Ze bieden ondersteuning aan o.a. je rug, buik, benen en schouders en zorgen ervoor dat jij gemakkelijker voor langere tijd in dezelfde houding kunt blijven zitten. Je kunt dus wel stellen dat een yoga bolster een zeer waardevolle toevoeging is aan je yoga uitrusting. En met een yoga bolster aanbieding van Ecoyogi kan je hem zeker niet laten liggen.  

Bekijk ook eens onze goedkope yogamatten, altijd betaalbare yoga blokken en scherp geprijsde yogamat tassen om je yoga uitrusting compleet te maken.

Verschillende yoga bolsters verkrijgbaar

Voor een yoga bolster aanbieding ben je bij Ecoyogi aan het juiste adres. In onze collectie vind je meer dan 10 verschillende yoga bolsters. Door het diverse kleurenaanbod zit er voor iedereen wel een yoga bolster tussen. Maar welke yoga bolster aanbieding is perfect voor jou?

In ons assortiment zijn 2 soorten yoga bolsters te vinden, namelijk rond en rechthoekig. De één heeft niet per se een groot voordeel over de ander. Het is voornamelijk persoonlijke voorkeur. De ronde yoga bolsters zijn verkrijgbaar in maar liefst 8 kleuren, de rechthoekige in 3.

Heb je vragen over de yoga bolster aanbieding? Of wil je graag meer uitleg over welke het beste voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!