verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Voor elk budget een ecologische yogamat

Wanneer men denkt aan een ecologische yogamat wordt al gauw de associatie gemaakt dat deze zeer duur is. Helaas is dit vaak ook het geval, maar niet bij Ecoyogi! Wij vinden namelijk dat iedereen toegang moet hebben tot een bewuste keuze. Daarom vind je in ons assortiment enkel ecologische yogamatten voor een eerlijke prijs. Je hebt bijvoorbeeld al een Ecoyogi Classic yogamat voor slechts €25.

Daarnaast heb je ook veel langer plezier van onze yogamatten dankzij het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Ook verklein je tevens je ecologische voetafdruk, dit komt doordat onze yogamatten emissievrij gefabriceerd worden en recyclebaar zijn.

Ecologische yogamatten voor elk type yoga

In het assortiment van Ecoyogi vind je 4 verschillende soorten yogamatten: de Ecoyogi Classic, Ecoyogi Studio, Ecoyogi TPE en de Ecoyogi PRO Grip. Elke yogamat is anders en heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen.

De Ecoyogi Classic bijvoorbeeld is gemaakt van recyclebaar PVC en kan door het stevige materiaal wel tegen een stootje, biedt enorm veel grip en kan een lange tijd mee. Hij is echter minder geschikt voor typen yoga als Bikram of Hot Yoga. Dit is gemakkelijk op te lossen door het gebruik van een yoga handdoek.

Heb je niet een specifieke voorkeur voor één type yoga en probeer je eerst graag verschillende vormen uit? Dan is de Ecoyogi Studio perfect voor jou. Deze allrounder is gemaakt van PVC 2.0, biedt in verschillende omstandigheden goede grip en zijn gemakkelijk te reinigen.

Heb je last van gevoelige gewrichten? Dan vind je in ons assortiment sinds kort ook de Ecoyogi TPE. Deze is licht van gewicht en door het TPE materiaal biedt hij erg veel veerkracht en voelt hij enorm zacht aan.

Wil je optimale grip in elke situatie? Zowel in droge als vochtige omstandigheden? Dan is de Ecoyogi PRO Grip waar jij naar op zoek bent. Door het hoogwaardige materiaal is deze ecologische yogamat zeer comfortabel en biedt het in alle situaties een uitstekende grip.