verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Yogamat 4 mm

Ben je op zoek naar een nieuwe yogamat die niet té dik is, zodat je eenvoudig in balans kunt blijven? Dan is raden wij een yogamat aan met een standaarddikte, een dikte tussen de 4 en 4,5 mm. Ben je nog lerende? Dan is het in de beginfase van jouw yogabestaan zeker aan te raden om voor een yogamat met een standaarddikte te kiezen. Zo beschik je over voldoende grip tijdens het leren van de poses.  

De 4 mm yogamatten van Ecoyogi bieden jou de benodigde grip tijdens jouw yogasessie, en dat terwijl ze je gelijktijdig isoleren van de koude ondergrond. Oftewel, een win-winsituatie. Bekijk hieronder direct ons aanbod!


De juiste 4 mm yogamat voor jou

Ecoyogi biedt jou verschillende opties wanneer je op zoek bent naar een yogamat met een dikte van 4 mm, namelijk de Ecoyogi Studio en de Ecoyogi PRO Grip. Twee yogamatten met dezelfde dikte, maar met een ander karakter. Wat onderscheidt deze twee matten van elkaar, en welke mat past het beste bij jou wensen? Laat ons je een korte opsomming over beide producten geven. 

De Ecoyogi Studio is vanwege zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding al jaren een favoriet binnen ons assortiment. De mat is daarnaast een perfect startpunt voor een beginner, maar ook gevorderden blijven bij de Studio terugkomen. De mat beschikt namelijk over een goede hoeveelheid grip, en door zijn hoge dichtheid biedt de studio tegelijk voldoende comfort, ondanks zijn dikte van 4,5 mm. Al met al, een echte allrounder voor zowel beginners als gevorderden. Ben je wat langer? Bekijk dan ook zeker de Ecoyogi Studio Extra Lang, voor een mat met meer lengte, de Ecoyogi Studio Lang & Breed, voor de grootste mat in de Studio-serie.

De onbetwiste topper als het aankomt op grip is de Ecoyogi PRO Grip. Deze mat is duurder dan de Studio, maar beschikt over de beste hoeveelheid grip, zowel onder droge als vochtige omstandigheden. De grote elasticiteit en veerkracht van de 4,5 mm dikke mat zorgen ervoor dat de mat zeer comfortabel aanvoelt. De dunne PU-toplaag, welke zeer eenvoudig schoon te houden is, zorgt er daarnaast voor dat de mat jou in vochtige omstandigheden nog steeds de gewenste hoeveelheid grip beidt. Ook de PRO Grip heeft een grotere broer: de Ecoyogi PRO Grip XL, de grootste mat in ons assortiment. De grootste mat, met de grootste hoeveelheid grip. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar extra ruimte tijdens hun yogasessies.

Kun je niet kiezen, of zit je met vragen over één van de 4 mm yogamatten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij begeleiding je graag tijdens jouw zoektocht naar de ideale yogapartner! Bestel je daarnaast voor 22:00, dan wordt jouw bestelling vandaag nog verzonden!