verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Yoga mat eco-friendly

Vanuit de yoga gedachte wordt het bewustzijn gestimuleerd. Het is van belang om meer oog te hebben voor alles wat er om ons heen gebeurt. Daarom is voor veel yogi's en yogini's is een duurzame leefstijl erg belangrijk. Zij kiezen vaker voor duurzamere alternatieven voor materialen zoals plastic. Daarom heeft Ecoyogi yogamatten ontwikkeld die passen bij deze eco-friendly lifestyle. De matten zijn duurzaam geproduceerd en gemaakt van 100% ecologische materialen. Kies voor een bewuste een eco-friendly optie met een yoga mat van Ecoyogi! 

Eco-friendly yoga mat van Ecoyogi

De meeste producten van Ecoyogi zijn gemaakt van 100% natuurlijke materiaal zoals katoen, wol, kurk en natuurrubber. Dit maakt de artikelen erg duurzaam en milieuvriendelijk. De yogamatten van Ecoyogi zijn daarnaast ook nog eens erg betaalbaar. Zo betaal je niet de hoofdprijs en heb je toch een kwalitatief goede yogamat die lang mee gaat. Bestel vandaag nog jouw eigen yoga mat, dan wordt deze direct voor je verzonden!

Hoe eco-friendly is de yoga mat?

We hebben de producten van Ecoyogi ingedeeld in 3 categorieën met een bijbehorend label. Hiermee helpen wij jou om gemakkelijk een eco-friendly keuze te maken bij het uitzoeken van een yoga mat.

Eco-friendly yoga mat label 1  Yoga mat is 100% biologisch en 100% afbreekbaar

Eco-friendly yoga mat label 2  Yoga mat is geproduceerd zonder schadelijke stoffen en is biologisch afbreekbaar

Eco-friendly yoga mat label 3 Niet biologisch afbreekbaar, maar wel milieubewust geproduceerd (denk aan upcycle, emissievrij gefabriceerd of geschikt voor recycling)

Yoga mat eco-friendly kopen 

Het merk Ecoyogi biedt verschillende duurzame en eco-friendly yogamatten aan waarmee je op een fijne manier yoga kunt beoefenen. Naast yogamatten vindt je in het assortiment ook meditatiekussens, yoga bolsters en andere yoga-artikelen aan die je yogasessie een stuk comfortabeler maken. Bekijk de producten en vind een yoga mat die bij je past!