verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Katoenen yogamat

Optimale grip nodig tijdens de yogasessie? Een katoenen yogmat heeft als eigenschap dat deze stroever wordt als er vocht op komt. Hierdoor is een katoenen mat perfect te gebruiken tijdens een zweterige yogasessie. Bekijk hieronder de yogamatten van Ecoyogi en bestel online. Als je nu besteld wordt de mat direct verzonden!

Yogamat katoen

Een yogamat van katoen neemt goed vocht en zweet op. Hierdoor heb je meer grip tijdens de yoga sessie en kun je de asana's beter uitvoeren. Je kunt het effect zelfs versterken door de mat licht vochtig te maken voordat je begint. Een katoenen yoga mat is perfect te gebruiken bij Hot yoga, Bikram, Ashtanga en power yoga. Bekijk hieronder de yogamatten van Ecoyogi en bestel online. Als je nu besteld, wordt de mat direct verzonden!

Katoenen yogamat Ecoyogi

De katoenen yogamat van Ecoyogi is gemaakt van 100% ecologisch materiaal. Daarnaast is de yogamat extra lang en extra breed zodat je de ruimte hebt tijdens het uitvoeren van de asana's. Bestel de katoenen yogamat van Ecoyogi via de webshop. Vanaf 50,- is de verzending gratis!