verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Dikke yogamat | Milieuvriendelijke dikke yoga matten

Niet iedereen heeft dezelfde wensen. Waar de één behoefte heeft aan een yogamat die net iets langer is, heeft de ander juist weer meer baat bij een dikke yogamat. Met name dikke yogamatten zijn zeer populair. Dit komt doordat een dikke yoga mat vaak zachter is en daarbij ook meer comfort en veerkracht bevat.

Heb je gevoelige gewrichten in bijvoorbeeld je knieën, polsen of enkels? Dan is een dikke yoga mat een zeer goede keuze voor jou. Bekijk onze dikke yoga matten hieronder!


Verschillende dikke yogamatten

Welke dikke yoga mat geschikt voor jou is hangt af van je persoonlijke wensen. Beide yogamatten in ons assortiment brengen een hoog niveau van comfort met zich mee, maar toch zijn er enkele kleine verschillen. We hebben de Ecoyogi TPE Yogamat en de Ecoyogi Comfort Grip Yogamat.

De Ecoyogi TPE Yogamat is onze nieuwste aanwinst en is gemaakt van TPE. Dit materiaal is heerlijk zacht en brengt een hoog niveau van comfort met zich mee. Ideaal voor mensen met gevoelige of pijnlijke gewrichten. Deze dikke yoga mat is geschikt voor beginners en mensen die een voorkeur hebben voor rustigere vormen van yoga.

Ook vind je in ons assortiment de Ecoyogi Comfort Grip Yogamat. Deze yogamat is een unieke combinatie van twee materialen: duurzaam PVC en PU. Het duurzame PVC aan de onderkant zorgt voor veel veerkracht en biedt uitstekend comfort. De PU toplaag zorgt ervoor dat je zowel in droge als vochtige omstandigheden optimale grip hebt. Deze dikke yogamat is dus geschikt voor alle typen yoga en is een echte alleskunner.