verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Yogamat extra lang | Milieuvriendelijke lange yogamat 

Ben je op zoek naar een extra lange yogamat? Dan zit je bij Ecoyogi goed. In onze collectie vind je namelijk diverse lange yogamatten in aansprekende kleuren. We hebben 3 varianten: de Ecoyogi Studio Extra Lang, de Ecoyogi Studio Extra Lang & Breed en de Ecoyogi Grip Travel Topper. Een yogamat extra lang (> 185cm) is niet alleen geschikt voor langere mensen. Ook mensen die simpelweg van wat meer ruimte houden, hebben baat bij een lange yogamat.

Bekijk onze extra lange yogamatten hieronder en bestel jouw favoriet! Wil je graag wat meer informatie over de verschillen? Scroll dan naar onder en lees er alles over.


Diverse collectie extra lange yogamatten

Als je op zoek bent naar een yogamat extra lang, dan ben je bij Ecoyogi aan het juiste adres. Alle onderstaande yogamatten zijn wat langer van lengte, wat ze ideaal maakt voor mensen die wat langer zijn of simpelweg van meer ruimte houden. Maar wat is precies het verschil tussen de 3 varianten? We lopen ze even kort langs:

  • De Ecoyogi Studio Extra Lang-collectie is onderdeel van onze populaire Studio-collectie en is een echte allrounder, wat hem geschikt maakt voor beginners en gevorderden. Zoals de naam al zegt is dit een extra lange yogamat, namelijk maar liefst 200cm. De yogamat is voornamelijk geschikt voor asana’s onder droge omstandigheden.
  • De Ecoyogi Studio Extra Lang & Breed-collectie verschilt eigenlijk weinig van de Extra Lange-varianten. Het enige verschil tussen deze twee is dat deze ook nog eens breder is dan de gemiddelde yogamat, maar liefst 80cm breed in plaats van 60cm. Ook deze yogamat biedt de beste grip onder droge omstandigheden.
  • Als laatste hebben we de Ecoyogi Grip Travel Topper, onze nieuwste aanwinst. Deze is met 188cm iets korter dan de Ecoyogi Studio-collectie, maar biedt door de PU toplaag perfecte grip onder droge én vochtige omstandigheden.