verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen
yogamatten
yoga handdoeken
yoga bolsters
meditatiekussens
yoga tassen
yoga blokken
yogamatten
yoga handdoeken
yoga bolsters
meditatiekussens
yoga tassen
yoga blokken

Populaire producten

Wat voor yogaspullen zijn er?

Er zijn verschillende yogaspullen die je optioneel kunt gebruiken tijdens de yogasessie. De basis is natuurlijk een goede yogamat. Afhankelijk van werk type yoga je beoefend, je lichaamslengte en eigen wensen kies je een yogamat die bij je past. Naast yogamatten zijn er andere yogaspullen die je hulp kunnen bieden bij het uitvoeren van Asana's. Denk aan de volgende artikelen. 

  • Yogabolsters → Dit ronde of rechthoekige kussen biedt steun aan de rug, buik, nek of benen om comfortabel de houdingen te kunnen uitvoeren.
  • Yogablokken → De blokken maken verschillende moeilijke houdingen toegankelijker. Door het blok onder je handen, voeten of bovenrug te plaatsen zul je een asana makkelijker uit kunnen voeren en pijn en ongemak voorkomen.
  • Yogariemen → Bij oefeningen waar veel flexibiliteit vereis is kan een yogariem veel hulp bieden. De riem dient dan als verlengstuk van je armen. 
  • Yogatassen → Neem je de yogamat vaak met je mee naar de yogastudio, het park of het strand? Een yogatas zorgt dat je de yogamat en andere yogaspullen makkelijk met je mee draagt en de spullen in goede conditie blijven. 
  • Yoga handdoeken → Een yogahanddoek absorbeer het zweet en zorgt hierdoor voor meer grip tijdens de yogasessie.
  • Yogadeken → Een yogadeken houdt je warm tijden de oefening en zorgt voor meer comfort.

Alle yogaspullen van Ecoyogi zijn duurzaam geproduceerd en zijn van goed kwaliteit. Bekijk ons assortiment en bestel de artikelen via onze webshop.