verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Yoga kussen rond

Mediteer jij regelmatig, maar heb je moeite met een comfortabele houding aannemen en deze vast te houden? Dan kan een yoga kussen rond voor jou de uitkomst bieden. Veel meditatiebeoefenaars vinden een yoga kussen een essentieel hulpmiddel voor een comfortabele houding. Dit geldt niet alleen voor beginners, maar ook ervaren meditatiebeoefenaars hebben hier nog steeds baat bij.

In het assortiment van Ecoyogi vind je diverse soorten yoga kussens in aansprekende kleuren. Bekijk ons aanbod hieronder en bestel vandaag nog jouw favoriete yoga kussen. Bestel je voor 22:00, dan heb je hem morgen al in huis!


Waarom een yoga kussen rond?

Een yoga kussen rond zorgt ervoor dat jij en jouw lichaam minder moeite hoeven te doen om een comfortabele houding aan te nemen. Met name bij beginnende meditatiebeoefenaars zijn ze erg populair. Dit komt doordat ze de druk en het discomfort van je benen wegnemen bij langdurig zitten (lees: mediteren). Daarnaast zorgt het er ook voor dat er minder kou door de grond in je lichaam trekt gedurende het mediteren.

Een yoga kussen rond is dus voornamelijk ontworpen om jou van meer comfort en gemak te voorzien tijdens een langdurige meditatiesessie. Zo kan je gemakkelijker & langer geconcentreerd blijven en hoef je je niet telkens te storen aan het discomfort.

Duurzaamheid van ons yoga kussen rond

Bij Ecoyogi staat duurzaamheid voorop. Dit geldt niet alleen voor onze yogamatten en yoga bolsters, ook voor onze yoga kussens rond kiezen we voor de meest duurzame materialen. De yoga kussens in ons assortiment zijn daarom gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd ecologisch canvas katoen, wat betekent dat er bij productie geen schadelijke bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt. Ook is het kleuren van onze meditatiekussens op milieuvriendelijke wijze gebeurd.

De vulling van een yoga kussen rond bestaat uit gezuiverd boekweitkaf. Dankzij de comfortabele en duurzame eigenschappen is het een perfect vulmiddel voor onze meditatiekussens. Dit, in combinatie met de ecologische ‘buitenkant’, zorgt ervoor dat elk yoga kussen rond in onze collectie 100% biologisch afbreekbaar is.