verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Ecoyogi meditatiekussen rond laag Bordeaux - 10-12 cm

De mooie rode Ecoyogi meditatiekussens zijn in drie verschillende hoogtes verkrijgbaar. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om de juiste hoogte en zithouding te vinden.

24,50

Koop nu met korting!

5 voor 22,05 p/st Bespaar 10%
10 voor 20,82 p/st Bespaar 15%
-
+
Op voorraad - morgen in huis

Ecoyogi meditatiekussen rond laag Bordeaux - 10-12 cm

Je vraagt je vast wel eens af wat een meditatiekussen zo bijzonder maakt en waarom je geen normaal kussen zou gebruiken? Om op een ontspannen manier in je meditatie te kunnen verzinken, is een comfortabele en goede zithouding onontbeerlijk. Een meditatiekussen is veel steviger dan een gewoon kussen waardoor je een veel stabielere en meer comfortabele houding kunt vinden. Dit zorgt ervoor dat je veel vrijer kunt ademen.

De juiste hoogte en vorm van het meditatiekussen zorgen ervoor dat je ontspannen rechtop kunt zitten en zo comfortabel dat je jouw gedachten volledig in de meditatie kunt laten vloeien. Normale kussens kunnen dit comfort en stabiliteit niet bieden omdat ze flexibeler zijn, waardoor je vaak van positie moet veranderen.

De hoogte en breedte van een meditatiekussen heeft te maken met de lichaamsbouw en lenigheid van de beoefenaar. Mensen die veel mediteren en flexibele spieren hebben zitten graag zo laag mogelijk of alleen op een meditatiemat ook wel een zabuton genoemd. Als het lichaam deze flexibiliteit (nog) niet heeft is het juist prettiger om hoger te zitten.

Hoe kan ik mijn rode meditatiekussen onderhouden?

De buiten- en binnenhoes van het meditatiekussen kan zonder de boekweit vulling worden gewassen op een temperatuur van 30 graden. Wij adviseren om altijd eerst de hoes schoon te maken met een natte doek. Het meditatiekussen regelmatig uit kloppen en stofzuigen zal de levensduur ervan bevorderen.

Door met het meditatie kussen te gooien of deze hard te laten vallen kunnen naden en ritssluiting beschadigen. Ook is het belangrijk om je mooie rode meditatiekussenkussen niet langdurig in de volle zon te leggen, hierdoor zal het kussen verkleuren.

Specificaties

Hoogte:10-12 cm
Diameter:30 cm
Kleur:bordeaux rood
Vorm:rond
Materiaal:buiten en binnen kussen 100% ecologisch GOTS gecertificeerd katoen
Vulling:gezuiverd boekweitkaf
Garantie:1 jaar garantie op naden en ritssluiting
Extra:stevig handvat
Certificering:GOTS