verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Ecoyogi Halve maan meditatiekussen Olijf groen

Een halve maan kussen is vooral ideaal voor zithoudingen met gekruiste benen, bijvoorbeeld in de halve lotus/lotuszhouding of in de Kleermakerzit. Door de wigvorm van het kussen ga je automatisch in de juiste houding zitten.

32,95
-
+
Nog 5 beschikbaar, nu bestellen is morgen in huis

Koop nu met korting!

5 voor 30,97 p/st Bespaar 6%
10 voor 28,99 p/st Bespaar 12%

Ecoyogi Halve maan meditatiekussen Olijf groen

De halve maan meditatiekussens zijn bijzonder geschikt voor mensen die graag in een halve lotushouding, een hele lotus- houding of in de kleermakerszit zitten. De wig vorm van het meditatiekussen kussen heeft als groot voordeel dat het in het voorste gedeelte veel ondersteuning biedt aan het zitvlak en de dijen en dat er daarnaast veel ruimte is om je benen dicht onder je lichaam te plaatsen. Een ander mooi voordeel is dat het kussen door de wig vorm je bekken automatisch naar voren kantelt. Dit zorgt voor een ideaal uitgangspunt voor een goede zit positie. Als het je niet uitmaakt welk kussen je kiest dan heeft de vorm van een halve maan meditatiekussen zijn functie al sinds jaren bewezen.

Het mooie en kwalitatief hoogwaardige halve maan meditatiekussen van Ecoyogi is gefabriceerd van 100% biologisch canvas katoen. Dit meditatiekussen is geschikt voor zowel thuis als ook voor studio gebruik. Bij biologisch katoen wordt geen gebruik gemaakt van schadelijke bestrijdingsmiddelen. Elk meditatiekussen uit de Ecoyogi serie is voorzien van een GOTS certificering.

Waarop letten bij gebruik halve maan meditatiekussen?

De meditatiekussens van Ecoyogi worden maximaal gevuld geleverd. Dit betekent dat de kussens in het begin stevig kunnen aanvoelen. Sommige mensen vinden dit prettig maar voor andere mensen voelt dit te hard of te stijf aan. Indien je het gevoel hebt dat een meditatiekussen te hard of te stijf aanvoelt adviseren wij om een deel van de boekweitkaf uit het meditatiekussen te halen. Het meditatiekussen zal hierdoor zachter en flexibeler aanvoelen en kan zich op deze manier gemakkelijker aanpassen aan de vorm van je lichaam.

Door met het meditatiekussen te gooien of deze hard te laten vallen verkort de levensduur.

Laat je meditatiekussen nooit gedurende lange tijd in de volle zon liggen, het kussen zal hierdoor verkleuren.

Een Ecoyogi Meditatiekussens halve maan is geschikt voor thuis en studio gebruik.

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Breedte:40 cm
Diepte:20 cm
Hoogte:13 cm
Gewicht:1,6 kg
Vorm:halve maan
Kleur:groen
Materiaal:eco katoen
Vulling:boekweitkaf
Garantie:1 jaar garantie op naden en ritssluiting
Certificering:GOTS

Reviews (2)

Ik heb een halve maan meditatiekussen besteld omdat ik met de kussens die ik al had moeite had om goed rechtop te zitten. Dat gaat met dit kussen veel beter. Het zit niet alleen goed, het is ook mooi afgewerkt. Zeer aan te raden!

Henrike R. / Doornenburg | 26-03-2024

De reden waarom ik niet eerder een meditatie kussen had gekocht was dat ik niet goed wist welke ik moest kopen, waar ik op moest letten. Ik wilde ook alles met 1 kussen kunnen doen en niet meerdere soorten kopen. Totdat ik Peter van Ecoyogi sprak. Ik vind het fijn om in lotus te mediteren of met mijn benen naar achteren. Beide vraagt om een andere kussen. Nu ik de … en de … in huis heb vind ik het heerlijk om af te wisselen. Het maakt het zitten zoveel comfortabeler! Ik snap niet dat ik zo lang gewacht heb met de aanschaf!

Ik kreeg ook de tip om er net zoveel vulling uit te halen totdat het kussen confortabel zat. Nooit aan gedacht!

Jorien Schulten / Enschede | 19-12-2019

Schrijf je eigen review