verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Zafu kopen

Zafu is de Japanse benaming voor het meditatiekussen. Een Zafu is een rond en dik kussen die gebruikt kan worden tijdens de meditatie. Vooral wanneer je gevoelige gewrichten hebt, is het prettig een Zafu te gebruiken. Het kussen zorgt dat je een rechte houding hebt en het mediteren in lotushouding langer volhoud. 

Soorten Zafu's

Zafu's zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. 

  • Lage zafu's (10-12 cm)
  • Standaard zafu's (13-15 cm)
  • Hoge zafu's (18-20 cm)

Welke afmeting voor jou geschikt is is afhankelijk van je ervaring, lichaamslengte en souplesse. Mensen die meer ervaring hebben met mediteren en flexibel zijn kunnen kiezen voor een lage zafu. Ook wanneer je wat kleiner bent is dit een prima keuze. Als je nog niet lang mediteert en je wat langer bent is een standaard of hoog meditatiekussen meer geschikt. Nog meer comfort ervaren? Plaats de zafu dan bovenop een meditatiemat voor extra ondersteuning aan benen, enkels en voeten. 

Zafu's van het merk Ecoyogi

De zafu's van het merk Ecoyogi zijn 100% natuurlijk. Zo is de hoes gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd ecologisch katoen en bestaat de vulling uit gezuiverd boekweitkaf. Niet alleen is de zafu duurzaam geproduceerd, ook is het een product wat lang meegaat. Bekijk het assortiment en bestel vandaag nog jouw duurzame zafu! Dan wordt deze direct verzonden!