verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Ecoyogi Classic Midnight - Yogamat blauw 200 cm

Met deze mooie extra lange blauwe Classic yogamat van Ecoyogi haal je een echt kwalitatiet in huis. De mat is gemaakt van het super sterke PVC, maar dan wel vrij van chemische toevoegingen. Dit maakt de mat geschikt voor recycling.

27,50

Koop nu met korting!

6 voor 24,75 p/st Bespaar 10%
12 voor 23,37 p/st Bespaar 15%
-
+
Op voorraad - morgen in huis

Ecoyogi Classic Midnight - Yogamat blauw 200 cm

De lange blauwe Classic yoga mat van Ecoyogi heeft veel voordelen voor mensen die wat langer zijn of mensen die graag een beetje extra ruimte wensen op de mat. Het materiaal van deze yogamat is zeer sterk, heeft een goede grip en is comfortabel. Deze blauwe classic mat is ook ideaal als je deze in de buitenlucht wenst te gebruiken. De mat is vrij van weekmakers, kleurstoffen en andere chemicaliën. Dit maakt de mat duurzaam en volledig recyclebaar. 

Hoe gebruik en onderhoud ik de blauwe Ecoyogi Classic yogamat?

Nieuwe PVC mat stroever maken? als je deze classic yoga mat net nieuw hebt ontvangen, kan deze er in het begin een beetje glad en olieachtig uit zien. Dit is heel normaal voor PVC yogamatten en dit komt door het productieproces, waarbij een olieachtige substantie ervoor zorgt dat de mat niet vast blijft plakken aan de wals waarin de mat is gemaakt. Door de yoga mat een paar keer goed schoon te maken met bijvoorbeeld een schuurspons van Vileda in combinatie met water kun je dit proces versnellen. Ook hier kun je een aantaldruppeltjes milieuvriendelijk wasmiddel toevoegen.

Hoe je PVC yoga mat schoonmaken? Het mooie van deze  classic matten is dat ze eenvoudig schoon te maken zijn. Maak gebruik van een vochtige doek of een zachte borstel. Maak hierbij gebruik van een sopje van water aangevuld met een paar druppels ecologisch wasmiddel. Gebruik vooral geen bleek, olie of azijn. Probeer te voorkomen dat er overtollige zeepresten op de mat achterblijven door de mat nog een keer af te nemen met alleen schoon water. Laat het oppervlak van de yogamat altijd goed drogen voordat je de mat weer gaat gebruiken. Je kunt de Ecoyogi classic mat het beste drogen in de zon of in een goed geventileerde ruimte.

Is deze mat milieuvriendelijk? Dat is die zeker. Alle Ecoyogi classic matten zijn getest door het SGS-agentschap. Dat houdt in dat deze mooie blauwe mat vrij is van chemische toevoegingen en daarom zeer geschikt is voor het recyclen van de matten.

Specificaties

Lengte:200 cm
Breedte:61 cm
Dikte:0,6 cm
Diameter:12 cm
Gewicht:1800 gram
Kleur:Donker blauw
Materiaal:PVC zonder gifstoffen
Certificering:SGS certificaat
Geschikt:Voor zowel beginners en gevorderden