verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Vind een 6 mm yogamat

Heb je al een keuze kunnen maken, of twijfel je nog? Net als in ons overige assortiment bieden wij jou ook hier verschillende opties. Niet iedereen heeft namelijk dezelfde wensen en voorkeuren wanneer het gaat om het aanschaffen van een nieuwe yogamat. Maar welke yogamat past nou het beste bij jou voorkeuren? Laat ons de verkrijgbare opties even met je doornemen.

Met de Ecoyogi Classic haal je een echte allrounder in huis. De mat is zowel binnen als buiten te gebruiken. Door zijn dikte van 6 mm is de mat erg comfortabel en beschikt over een geode hoeveelheid grip. Daarnaast is de Classic voorzien van een handige bijbehorende draagriem. Het vervoeren van de mat wordt hierdoor zeer eenvoudig. Moet jou nieuwe yogamat naast extra dikte ook beschikken over wat extra lengte? Bekijk dan ook eens de Ecoyogi Classic 200cm. Deze beschikt over de gewenste dikte en comfort, maar biedt je nét wat meer ruimte tijdens jouw volgende yogasessie.

Een andere optie is de nieuwe Ecoyogi TPE Yogamat. Het onderscheidende TPE-materiaal is de basis voor een zeer zachte, comfortabele yogamat. Het zorgt er tevens voor dat de mat goed isoleert op een koude ondergrond. Je zou verwachten dat zo’n dikkere mat extra gewicht met zich meebrengt, maar het tegendeel is waar. De TPE Yogamat weegt ondanks zijn 6 mm dikte namelijk slecht 900 gram! Dat maakt de mat ideaal om op te rollen en snel te vervoeren. We raden deze mat aan wanneer je rustige yogavormen beoefend, of wanneer je nog in de beginnersfase zit.

Weet je toch nog niet zeker welke 6 mm yogamat het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe yogapartner. Bestel je daarnaast voor 22:00, dan wordt jouw nieuwe yogamat vandaag nog verzonden!