verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Yoga bolster goedkoop

Op zoek naar een yoga bolster maar wil je hier niet te veel voor betalen? Dan zit je bij Ecoyogi goed. Wij geloven er namelijk in dat yoga toegankelijk moet zijn voor iedereen. Dit betekent dus betaalbare yoga artikelen, zonder in te leveren op de kwaliteit en duurzaamheid. Voor een goedkope yoga bolster hoef je bij Ecoyogi niet ver te zoeken. Je hebt bij ons namelijk al een yoga bolster van kwalitatieve & duurzame materialen voor slechts €39,50!

In ons assortiment vind je twee soorten yoga bolsters: rond en rechthoekig. Onze ronde yoga bolsters zijn verkrijgbaar in maar liefst 8 kleuren, de rechthoekige in 3. Bestel vandaag nog voor 22:00 uur jouw yoga bolster goedkoop en ontvang hem morgen al in huis!


Waar wordt een yoga bolster voor gebruikt?

Yoga bolsters worden door zowel ervaren als beginnende yogi gebruikt. Met een yoga bolster ben je namelijk verzekerd van een goede en stevige ondersteuning bij yogahoudingen waar jij het nodig hebt. Een bolster ondersteunt o.a. je nek, rug, buik en benen. Zo blijf je ontspannen in je houding en kan het je ook helpen bij het rekken in een bepaalde houding.

Gebruik de yoga bolster bijvoorbeeld als yoga kussen tijdens ademhalingsoefeningen, of ter ondersteuning van je buik bij vooroverbuigende poses. Een yoga bolster goedkoop van Ecoyogi is multifunctioneel.

Kwalitatief, duurzaam & milieuvriendelijk

De yoga bolsters uit ons assortiment krijgen allemaal Ecoyogi’s groene label. Dit betekent dat de bolsters gemaakt zijn van 100% GOTS gecertificeerd, biologisch canvas katoen. Daarbij komt ook nog dat ze gevuld zijn met gezuiverd boekweitkaf. Dit betekent dat ze niet alleen bestaan uit 100% biologische materialen, maar ook 100% biologisch afbreekbaar zijn.

Een yoga bolster van Ecoyogi is goedkoop, maar levert daarbij niet in op de kwaliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het is dus naast een duurzame koop ook een verantwoorde.

Op zoek naar meer yoga artikelen? Neem dan ook eens een kijkje tussen onze zwarte yogamatten, yogamat aanbiedingen, brede yogamatten of antislip yoga handdoeken.