verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Eigenschappen van de yoga handdoek antislip

De antislip yoga handdoek van Ecoyogi beschikt over diverse unieke eigenschappen. Zo zorgt het materiaal, 80% polyester en 20% nylon, ervoor dat er geen transpiratie op de yogamat terecht komt. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee:

  • Veiligheid, omdat transpiratie opgenomen wordt door de yoga handdoek antislip en er hierdoor dus geen slipgevaar is.
  • Comfortabeler, omdat niet iedereen het materiaal van een yogamat altijd even prettig vindt maar de stof van onze yoga antislip handdoek wel.
  • Hygiënischer, omdat bij yogastudio’s de yogamatten wel eens gedeeld worden en een yoga handdoek er voor zorgt dat de yogamat niet ‘vies’ wordt.

Daarnaast weegt de yoga handdoek antislip slechts 460 gram en is die daardoor altijd gemakkelijk met je mee te nemen. Door een lengte van 183cm en een breedte van 62cm zijn ze op vrijwel iedere yogamat toe te passen.

Onderhoud & schoonmaak van je antislip yoga handdoek

Alvorens het gebruik van een yoga handdoek antislip raden we aan om de handdoek eerst 1 á 2 keer te wassen. Dit voorkomt de afgifte van kleur op kleding en de yogamat zelf. Daarna kan je hem zo vaak wassen als je zelf nodig vindt.

Het beste kan de handdoek gewassen worden op maximaal 30 graden. Ook is de yoga handdoek antislip geschikt voor de droger, maar ook hier geldt dat het aan te raden is om niet warmer dan 30 graden te drogen. Echter is het beste toch wel om de handdoek op te hangen en deze te laten drogen in de frisse lucht.