verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Yogamat extra dik

Ben je op zoek naar een yogamat die extra comfort en ondersteuning biedt? Dan ben je bij Ecoyogi aan het juiste adres. Met de Ecoyogi Classic en de nieuwe Ecoyogi TPE Yogamat hebben wij twee extra dikke toppers in huis.

Deze yogamatten bieden met hun 6 mm dikte veel comfort en zachtheid, maar toch de benodigde ondersteuning.  Voor mensen met gevoelige gewrichten is een extra dikke mat daarom zeker een aanrader. Bekijk hieronder direct ons assortiment extra dikke yogamatten!


Welke extra dikke yogamat past bij jou?

Dat beide yogamatten over een dikte van 6 mm beschikken wil niet zeggen dat beide matten identiek aan elkaar zijn. Welke extra dikke yogamat het beste bij jou past hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren. De Ecoyogi Classic is bijvoorbeeld een echte allrounder, die zowel binnen als buiten te gebruiken is. Heb je behoefte aan wat extra lengte? Dan haal je met de Ecoyogi Classic Infinity 200cm optioneel ook een langere yogamat in huis. Beide Classic matten zijn voorzien van een handige draagriem, hierdoor neem je de matten met gemakt overal mee naartoe.

De Ecoyogi TPE Yogamat brengt op zijn beurt weer andere voordelen met zich mee. Deze isoleert bijvoorbeeld goed op een koude ondergrond. Waar de Classic daarnaast gemaakt is van duurzaam PVC, is de TPE yogamat gemaakt van, je raadt het al: TPE. Dit materiaal voelt nog nét wat zachter aan dan PVC. Ondanks zijn dikte van 6 mm weegt de TPE Yogamat slechts 900 gram, en is daarmee de lichtere optie van de twee, maar wordt niet geleverd met draagriem. Deze mat is een ideaal voor beginners en beoefenaars van rustige yogavormen.  

Twijfel je nog over welke van de twee yogamatten de meeste geschikte optie voor jou is, of heb je vragen over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale yogapartner!