verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Ecoyogi Yogamat - Kurk

De Ecoyogi yoga mat is gemaakt van twee natuurlijke materialen. De top laag van de mat is gemaakt van kurk terwijl de onzerzijde is gemaakt van natuurrubber. Vanwege mooie eigenschappen onder vochtige omstandigheden zeer geschikt voor actievere vorme van yoga.

59,00

Koop nu met korting!

6 voor 53,10 p/st Bespaar 10%
12 voor 50,15 p/st Bespaar 15%
-
+
Op voorraad - morgen in huis

Ecoyogi Yogamat - Kurk

Deze zeer mooie en milieuvriendelijke Yoga mat kurk van het merk Ecoyogi bestaat heeft een 100% natuurlijke samenstelling van verschillende materialen. De bovenkant van de Yoga mat is gemaakt van organisch kurk. Dit duurzame materiaal zorgt voor optimale grip zeker onder zweterige omstandigheden. De andere zijde van de Yoga mat is gemaakt van natuurrubber dat afkomstig is van de rubberboom. Het natuurrubber zorgt ervoor dat de mat niet gaat glijden tijdens het uitoefenen van de asana's. 

Een groot pluspunt van deze Yoga mat is dat de mat goed bestand is tegen vocht. Het kurk kan zelfs zo goed tegen vocht dat deze juist voor nog betere grip zorgt als de mat hiermee in aanraking komt. Dit is dan ook de reden deze mat ideaal is om te gebruiken tijdens oefeningen waarbij veel getranspireerd wordt. 

Gebruik en onderhoud Ecoyogi Yoga mat kurk

Als je de mat wilt reinigen, kun je de mat inspuiten met water en een paar druppeltjes ecologisch wasmiddel. Neem vervolgens het oppervlak af met een vochtige doek met alleen water. Na het reinigen van de mat kun je deze het beste plat op de grond aan de lucht laten drogen. 

Over het algemeen adviseren we om de mat één keer per week te reinigen. Wanneer je de mat gebruikt voor een dagelijkse work-out of oefeningen waarbij je veel transpireert, raden we aan om de kurkzijde elke keer na het gebruik van de mat te reinigen.

Vouw de mat niet op als je deze wilt vervoeren of opbergen, maar zorg ervoor dat je de mat losjes oprolt. Schrik niet als er na verloop van tijd wat kleine scheurtjes in het kurk ontstaan. De scheurtjes ontstaan door het gebruik van de mat, maar de kwaliteit van de mat gaat niet achteruit door deze scheurtjes. 

Door de mat voor je work-out licht te besproeien met water, kun je rekenen op de beste grip.

Specificaties

Lengte:185 cm
Breedte:61 cm
Dikte:0,45 cm
Diameter:11 cm
Gewicht:2600 gram
Materiaal:Natuurlijk kurk en 100% natuurrubber met hoge dichtheid
Extra:Inclusief stevige draagriem

Reviews (1)

Yoga ontdekt in Corona-lockdown. Begonnen op een goedkoop matje, maar algauw de nood gevoeld om een degelijke yogamat aan te schaffen. Ecoyogi werd mij aangeraden en daar de fantastische mat in rubber met kurk gevonden. Super gevoel, die natuurlijke materialen. En ook qua lengte, breedte, grip super. De investering meer dan waard. Bovendien heel snelle levering, wat bijdraagt aan mijn waardering.

Annie W. / Sint-kruis-winkel | 15-05-2020

Schrijf je eigen review