verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Ecoyogi PRO Grip Yogamat - olijf groen

Onze nieuwste olijf groene Ecoyogi PRO GRIP is een echte premium mat voor een zeer scherpe prijs. Deze yoga mat heeft de beste grip zowel onder droge als vochtige omstandigheden. Het is dus een must voor elke yogi die hoge eisen stelt aan zijn mat.

79,50
-
+
Op voorraad - morgen in huis

Ecoyogi PRO Grip Yogamat - olijf groen

De Ecoyogi Pro grip mat is een premium mat met een uitstekende grip en demping voor de ultieme yogabeleving. De mat is vrij van gifstoffen en bovendien voor een belangrijk deel biologisch afbreekbaar. Dit maakt de Ecoyogi Pro grip yoga mat een kwalitatieve, milieuvriendelijke mat voor de bewuste yogi.

De Ecoyogi Pro grip yoga mat is gemaakt van organische, biologisch afbreekbare rubberhars die is verwerkt tot schuimrubber. Van dit schuimrubber wordt vervolgens deze 6P-vrije PVC yoga mat vervaardigd. De Ecoyogi Pro grip yoga mat is voorzien van een dunne PU toplaag, die zweet snel absorbeert en het verdampen van vocht bevordert. Zo behoudt de Ecoyogi Pro grip mat moeiteloos zijn optimale anti-slipwerking. Door de absorberende PU toplaag is de mat gemakkelijk schoon te maken en daarom hygiënischer dan andere vergelijkbare yogamatten. Bijzonder aan de Ecoyogi Pro grip mat is dat deze relatief dun is (4,5 mm) maar wel een hoge dichtheid heeft (0,5). Dankzij deze eigenschap biedt de Ecoyogi Pro grip mat veel ondersteuning, stabiliteit en demping. De mat heeft tevens een goede elasticiteit en veerkracht, voor een uiterst comfortabele yogabeoefening. 


De Ecoyogi Pro grip mat heeft een SGS goedkeuring en is in overeenstemming met de 161 SVHC-lijst van REACH. Van het begin tot het einde van het productieproces worden er geen gifstoffen gebruikt. Bovendien kan de Ecoyogi Pro Grip yoga mat aan het einde van de levensduur retour worden gezonden aan Ecoyogi om deze te laten recyclen.

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Lengte:180 cm
Breedte:65 cm
Dikte:4,5 mm
Gewicht:2,7 kg
Kleur:Groen
Materiaal:Rubber
Certificering:REACH 161
Certificering:SGS