verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Ecoyogi PRO Grip Yogamat - donker paars

Deze mooie Paarse Ecoyogi PRO Grip mat is de perfecte yoga mat als grip onder droge maar ook vochtige omstandigheden perfect moet zijn. Deze yogamat heeft een gladde oppervlak structuur die zacht aanvoelt met een verrassende goede grip.

72,50
-
+
Nog 3 beschikbaar, nu bestellen is morgen in huis

Ecoyogi PRO Grip Yogamat - donker paars

Ben jij ook op zoek naar die yoga mat met de beste grip onder droge maar ook de vochtige omstandigheden? De meeste yogamatten die je koopt hebben onder droge omstandigheden gemiddeld wel een goede grip maar zodra je beetje vochtige handen of voeten krijgt merk je dat de grip al sneller minder goed begint te worden. Als je echt begint te zweten hebben de meeste yogamatten geen grip meer en heb je een yogahanddoek nodig om nog grip te behouden.

Met deze mooie paarse yoga mat van Ecoyogi heb je de oplossing gevonden. De mat heeft een perfecte grip onder droge en vochtige/zweterige omstandigheden. Deze yogamat is gemaakt van 100% natuurrubber met een PU Top laag die vocht snel op neemt waardoor je niet gaat glijden. Het bijzondere van de dunne PU top laag is dat deze vocht snel opneemt maar ook weer snel verdampt. Bij veel andere yogamatten trekt het vocht in de mat waardoor deze  moeilijk schoon is te maken.

Deze mat is door zijn unieke kwaliteiten niet alleen geschikt voor Hot en Bikram yoga. De mat wordt door diverse yogadocenten aanbevolen voor andere vormen van yoga zoals Vinyasa, flow, Iyengar  en Ashtanga  yoga.

Specificaties

Merk:Ecoyogi
Lengte:180 cm
Breedte:65 cm
Dikte:4,5 mm
Gewicht:2,7 kg
Kleur:Paars
Materiaal:Rubber
Certificering:REACH 161
Certificering:SGS