verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Ecoyogi PRO Grip Mat - groen

Zou jij ook graag de yoga mat met de beste grip, het perfecte comfort en veerkracht willen kopen? Dan zou deze mooie groene Ecoyogi PRO Grip mat wel eens de ideale oplossing voor je kunnen zijn. De Pro Grip mat is in vier kleuren verkrijgbaar.

59,50

Koop nu met korting!

6 voor 53,55 p/st Bespaar 10%
12 voor 50,57 p/st Bespaar 15%
-
+
Op voorraad - morgen in huis

Ecoyogi PRO Grip Mat - groen

De Ecoyogi PRO Grip mat is een professionele yogamat voor de yogi’s die de hoogste eisen stellen aan grip en comfort. Deze mat heeft een perfecte samenstelling van een natuur rubberen onderzijde voor optimaal comfort en een toplaag van PU voor een perfecte stroefheid onder droge en vochtige omstandigheden. De PU top laag maakt het mogelijk om ook onder zweterige omstandigheden je oefeningen te doen zonder hulp van een yoga handdoek. De zeer dunne top laag van de mat maakt het mogelijk om vocht snel op te nemen waardoor je de grip blijft behouden. Bijkomende voordeel van deze dunnen toplaag is dat het vocht ook weer snel zal verdampen.

Deze mooie donkerblauwe Ecoyogi is dan ook een echte premium mat voor elke yoga nerd die zowel onder droge als vochtige omstandigheden de optimale grip en ondersteuning zoekt. Deze mat heeft een zeer bijzondere prijs kwaliteit verhouding.

Hoe kan ik mijn groene PRO grip mat het beste gebruiken en onderhouden?

Schoonmaken Ecoyogi PRO Grip mat. Het reinigen van de Ecoyogi mat is zeer eenvoudig. De Ecoyogi yogamatten zijn zeer zorgvuldig ontworpen als het om hygiëne gaat. De absorberende PU toplaag van deze mat is heel dun en bevordert het verdampen van vocht waardoor de mat sneller kan drogen. Dit betekent dat mat gemakkelijker en sneller kan worden gereinigd dan veel andere yogamatten.
a) laat een yogamat vlak opdrogen alvorens je deze gaat oprollen (geen probleem om deze eerst op te rollen nadat je een les hebt gevolgd om mee naar huis te nemen, vervolgens de yogamat thuis uit te rollen en laten drogen).
b) Je kunt een mat schoonmaken door gebruik te maken van een sopje dat is gemaakt van een druppeltje vloeibaar eco vriendelijk afwasmiddel (bijvoorbeeld ecover) in ruim water en de mat vervolgens af te nemen met een zachte (niet schurende) spons.
c) Gebruik je veel huidproducten en/of olie dan kan dit in de toplaag van je mat gaan zitten. Hierdoor zal de mat langzaam zijn grip kunnen verliezen. De mat heeft dan een diepe reiniging nodig. Je kunt dit dan het beste doen een oplossing te maken van 1 deel natuur azijn en 1 deel water. Dit op de mat sproeien en dan even laten intrekken. Na ongeveer 10 minuten afnemen met een schone vochtige doek. Mat laten drogen en weer gebruiken. Wij adviseren een diepe reiniging niet vaker dan 1 x per 3 maanden te doen.

Rubbergeur nieuwe yoga mat. De yoga mat is gemaakt van rubber en kan direct uit de verpakking de eerste dagen een sterke rubbergeur afgeven. Niet iedereen kan deze geur waarderen. Wij willen je in deze dan ook aanbevelen je yoga mat de eerste dagen te laten luchten in een droge en goed geventileerde ruimte.

Opbergen van je natuurrubber mat. Je kunt de rubber  yoga mat het beste opgerold met het logo naar buiten gericht opbergen in een yogatas of op een droge donkere plek. Dit zal de duurzaamheid van de groene Ecoyogi yogamat zeker ten goede komen.

Voorzichtig met direct zonlicht. Deze groene PRO Grip yoga mat is voornamelijk gemaakt van natuurrubber. Dit betekend dat je voorzichtig moet zijn met invloeden van buitenaf. Zo kan veel zonlicht de mat langzaam laten uitdrogen.

Het is belangrijk om je mooie PRO Grip mat altijd met het logo naar buiten op rollen alvorens je deze gaat opbergen.

Specificaties

Lengte:180 cm
Breedte:65 cm
Dikte:0,45 cm
Gewicht:2700 gram
Kleur:groen
Materiaal:natuurrubber met PU toplaag
Certificering:REACH 161 certificaat en SGS certificaat
Geschikt:Mensen die hoge eisen stellen aan grip zowel onder droge als zweterige omstandigheden