verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Ecoyogi PRO Grip Mat - blauw

Deze mooie blauwe Ecoyogi PRO Grip mat is de perfecte yoga mat als grip onder droge maar ook vochtige omstandigheden perfect moet zijn. Deze yogamat heeft een gladde oppervlak structuur die zacht aanvoelt met een verrassende goede grip.

59,50

Koop nu met korting!

6 voor 53,55 p/st Bespaar 10%
12 voor 50,57 p/st Bespaar 15%
-
+
Op voorraad - morgen in huis

Ecoyogi PRO Grip Mat - blauw

Ben jij ook op zoek naar die yoga mat met de beste grip onder droge maar ook de vochtige omstandigheden? De meeste yogamatten die je koopt hebben onder droge omstandigheden gemiddeld wel een goede grip maar zodra je beetje vochtige handen of voeten krijgt merk je dat de grip al sneller minder goed begint te worden. Als je echt begint te zweten hebben de meeste yogamatten geen grip meer en heb je een yogahanddoek nodig om nog grip te behouden.

Met deze mooie blauwe yoga mat van Ecoyogi heb je de oplossing gevonden. De mat heeft een perfecte grip onder droge en vochtige/zweterige omstandigheden. Deze yogamat is gemaakt van 100% natuurrubber met een PU Top laag die vocht snel op neemt waardoor je niet gaat glijden. Het bijzondere van de dunne PU top laag is dat deze vocht snel opneemt maar ook weer snel verdampt. Bij veel andere yogamatten trekt het vocht in de mat waardoor deze  moeilijk schoon is te maken.

Deze mat is door zijn unieke kwaliteiten niet alleen geschikt voor Hot en Bikram yoga. De mat wordt door diverse yogadocenten aanbevolen voor andere vormen van yoga zoals Vinyasa, flow, Iyengar  en Ashtanga  yoga.

Onderhoud en gebruik van de Blauwe Ecoyogi PRO Grip yoga mat

Let op! Het is belangrijk dat je de yogamat altijd met het logo aan de buiten zijde zal oprollen. Indien je dit niet doet kan de top laag van de mat loslaten

Schoonmaken van de PRO GRIP mat. Wij willen je adviseren de mat na het gebruik schoon te maken met een vochtige doek of een niet schurende spons. Daarna is het belangrijk om de mat eerst te laten drogen alvorens op te bergen.

Voorzichtig met direct zonlicht. Deze blauwe yoga mat is voornamelijk gemaakt van natuurrubber. Dit betekend dat je voorzichtig moet zijn met invloeden van buitenaf. Zo kan veel zonlicht de mat langzaam laten uitdrogen.

Rubbergeur in het begin. De yoga mat is gemaakt van rubber en kan direct uit de verpakking de eerste dagen een sterke rubbergeur afgeven. Niet iedereen kan deze geur waarderen. Wij willen je in deze dan ook aanbevelen je yoga mat de eerste dagen te laten luchten in een droge en goed geventileerde ruimte.

Opbergen yoga mat. Je kunt de rubber  yoga mat het beste opgerold met het logo naar buiten gericht opbergen in een yogatas of op een droge donkere plek. Dit zal de duurzaamheid van de mooi blauwe Ecoyogi PRO Grip mat zeker ten goede komen

Specificaties

Lengte:180 cm
Breedte:65 cm
Dikte:0,45 cm
Gewicht:2700 gram
Kleur:Blauw
Materiaal:natuurrubber met PU toplaag
Certificering:REACH 161 certificaat en SGS certificaat
Geschikt:Mensen die hoge eisen stellen aan grip zowel onder droge als zweterige omstandigheden