verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Yoga shop | Milieuvriendelijke & ecologische yoga artikelen

Ben je op zoek naar een yoga shop vol met milieuvriendelijke en ecologische yoga artikelen? Dan zit je hier helemaal goed. De webshop van Ecoyogi is namelijk dé plek voor bewuste yogi’s en yogini’s. Sinds 2014 zet Ecoyogi zich in voor een duurzamere wereld. Wij geloven dat een duurzamere wereld, allereerst begint bij jezelf. Om deze reden vind je in onze yoga shop een zeer ruime & diverse collectie yoga artikelen in vele verschillende designs. Gecreëerd voor en door gepassioneerde yogabeoefenaars.

Benieuwd naar ons assortiment? Neem gerust eens een kijkje in onze yoga shop en, als we kunnen helpen, horen we dat graag. Neem dan ook gerust contact met ons op.Het assortiment van onze yoga shop

Als yogabeoefenaar weet je als geen ander hoe belangrijk je ademhaling en zuurstof in het algemeen zijn. Onderhand zijn we er allemaal achter dat deze natuurlijke bronnen niet vanzelfsprekend zijn en niet een eeuwige ‘voorraad’ hebben. Met deze filosofie in het achterhoofd is het milieuvriendelijke en ecologische assortiment van Ecoyogi ontstaan.

In onze yoga shop vind je alles voor een comfortabele yogasessie. Van duurzame yogamatten en GOTS gecertificeerde yoga bolsters tot ecologische yogatassen en yoga blokken van 100% natuurlijk kurk. Ook vind je vele verschillende kleuren en designs in ons assortiment, zodat er voor iedere smaak wel wat tussen zit. Bekijk onze yoga shop en als je vragen hebt horen we het graag!

De milieulabels in onze yoga shop

Alle producten in onze yoga shop hebben zo hun eigen voordelen en eigenschappen, maar hebben allemaal een milieuvriendelijk karakter. Om de verschillen te verduidelijken hebben we in onze yoga shop 3 verschillende milieulabels.

  • Producten die beschikken over een groen label zijn gemaakt van 100% biologische producten en zijn daarbij ook 100% biologisch afbreekbaar
  • Producten die beschikken over een lichtgroen label bevatten geen schadelijke stoffen en zijn biologisch afbreekbaar
  • Producten die beschikken over een blauw label zijn niet biologisch afbreekbaar, maar beschikken wel over een groen en/of milieubewust verhaal. Bijvoorbeeld hergebruikte materialen of materialen die emissievrij geproduceerd zijn.

De yoga shop van Ecoyogi is dé webshop voor yogi’s en yogini’s die bewust met hun omgeving omgaan en dit ook willen vertalen naar hun yogasessies. Beoefen je een specifieke vorm van yoga, maar weet je niet welke producten hier het meest geschikt voor zijn? Bekijk dan onze Typen Yoga-pagina voor meer informatie.