verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Zabuton

Tijdens het mediteren rusten je benen, enkels en voeten op de grond. Dit kan wat ongemak veroorzaken. De vloer voelt namelijk koud en hard aan. Daarom biedt een Zabuton een uitkomst! Dit grote vierkant kussen biedt comfort door de ondergrond minder koud en hard aanvoelt.

De zabutons van Ecoyogi zijn 100% duurzaam en ook nog eens erg stevig. Zo heb je lang plezier van het product. Bekijk het assortiment en bestel jouw zabuton vandaag nog, dan wordt het direct verzonden!

Zabuton gebruiken

Een zabuton, ook wel meditatiemat genoemd, is een Japans zitkussen die gebruikt wordt tijdens de meditatie. De mat geeft ondersteuning aan de benen, enkels en voeten. Daarnaast biedt het warmte omdat je niet direct de koude grond aanraakt. Voor extra comfort is het aan te raden de zabuton on de zafu.

Zabuton van Ecoyogi

Yoga en duurzaamheid gaan hand in hand. Daarom vindt je in het assortiment van Ecoyogi alleen maar duurzame producten. Zo zijn ook de zabutons van ecoyogi gemaakt van 100% biologische materialen. Zowel de buitenhoes van de Zabuton als de vulling zijn vervaardigd uit biologisch katoen of hennep. Een perfecte keuze voor de milieubewust meditatiebeoefenaar!

Zabuton kopen

Een zabuton maakt de meditatiesessie een stuk aangenamer. Daarom is het iedere meditatiebeoefenaar aan te raden een zabuton te kopen. De milieuvriendelijke zabutons van Ecoyogi zijn aan te schaffen in verschillende kleuren. Bekijk de producten en bestel jouw zabuton vandaag nog. Voor 22:00 besteld is dezelfde dag verzonden!