verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Bijzonder sterke & comfortabele yoga mat in het zwart

In het assortiment van Ecoyogi vind je de Ecoyogi Studio in het zwart. Deze is verkrijgbaar in 3 diverse uitvoeringen: regulier, extra lang en extra lang & breed. De yogamatten zijn allen vervaardigd van PVC 2.0, zijn emissievrij geproduceerd en bevatten geen schadelijke stoffen.

PVC 2.0 heeft een aantal unieke eigenschappen. Eigenschappen die onze yogamatten de perfecte yoga mat voor jou maken. PVC 2.0 heeft er namelijk voor gezorgd dat deze yoga mat een hoge dichtheid en veerkracht heeft. Dit brengt een hoog niveau van comfort met zich mee, waardoor het geen enkele moeite is om langdurige yogasessies te houden. Daarnaast zorgt de PVC er ook nog eens voor dat de mat goede isolerende kwaliteiten heeft.

Jouw yogamat zwart bestellen

Bij Ecoyogi bieden we je 3 verschillende keuzes wanneer je op zoek bent naar een zwarte yogamat. Ben je wat langer? Dan is de Ecoyogi Studio extra lang perfect voor jou. Ben je wat langer en breder of houd je gewoon van ruimte? Dan klinkt de Ecoyogi Studio extra lang & breed als de perfecte yoga mat voor jou.

Voor slechts €29,- heb je al een yogamat in het zwart in huis. Bestel je vandaag nog voor 22:00? Dan verzenden wij de yogamat dezelfde dag nog. Dit betekent dat je hem vaak de volgende dag al in huis hebt! Combineer dit met een yoga bolster of een yogatas en profiteer ook nog eens van gratis verzending.