verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen


Yoga mat voor buiten kopen 

Een heerlijke yogasessie in de buitenlucht; wie wil dat nu niet? Yoga in de buitenlucht heeft een positieve invloed op je fysieke gezondheid en humeur. Geen reden meer om het uit te stellen. Wel is het belangrijk om buiten de juiste yogamat te gebruiken. Hieronder lees je welke matten hiervoor geschikt zijn. 

Welke yogamatten zijn geschikt voor buiten? 

Niet elke yogamat is geschikt voor buiten. Rubberen yogamatten zijn namelijk gevoelig voor direct zonlicht. Door de yogamat te lang bloot te stellen aan de zon kan de mat verkleuren of uitdrogen. Hierdoor gaat de mat minder lang mee.  

PVC-yogamatten zijn daarentegen de perfecte partner voor een yogasessie in de buitenlucht. De mat is erg sterk en slijtvast en kan goed tegen zonlicht.  Hieronder vind je een greep uit onze collectie matten die geschikt zijn om buiten te gebruiken.  


Ecoyogi Studio yogamat 

De ecoyogi studio yogamat is perfect om buiten te gebruiken. De mat is erg duurzaam en slijtvat. Daarnaast heeft de yogamat een goede grip, stabiliteit en comfort en is daarom een echte allrounder. De mat is verkrijgbaar in meerdere afmetingen. 

  • Geschikt voor buiten 
  • Erg slijtvast 
  • Verkrijgbaar in meerdere afmetingen 

Yogamat voor buitenEcoyogi Classic yogamat 

Ook de Ecoyogi Classic is perfect te gebruiken tijdens een yogasessie in de buitenlucht. Het materiaal is zeer sterk gaat gemakkelijk jarenlang mee. De mat heeft net als de studio yogamat een goede grip en kan daarom perfect gebruikt worden tijdens actieve yoga routine.  

  • Geschikt voor binnen en buiten  
  • Voorzien van handige draagriem 
  • Allround yogamat 

Yogamat voor buiten


Yogamatten voor buiten van Ecoyogi » binnen 1 dag verzonden 

De yogamatten van Ecoyogi zijn niet alleen erg sterk en slijtvast maar ook 100% duurzaam. De yogamatten bevatten geen schadelijke stoffen en zijn veilig te gebruiken.  Bekijk het aanbod van Ecoyogi en bestel online. Dan wordt je bestelling direct verzonden! 

Bij een besteding van 50 euro worden de producten gratis thuisbezorgd.