verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Wat kan er allemaal in een yogamat tas?

De voornaamste reden dat iemand een yogamat tas aanschaft is omdat het een stuk praktischer is dan alles los mee te nemen. Met name wanneer je regelmatig de fiets pakt naar de dichtstbijzijnde yogastudio voor een yogasessie kan het best ergerlijk zijn om de yogamat en andere spullen ‘los’ mee te nemen. Hoe handig zou het zijn als je je yogamat, handdoek, yoga bolster en flesje drinken in één yogamat tas mee kunt nemen?

Verschillende yoga mat tassen beschikbaar

In het assortiment van Ecoyogi vind je 3 verschillende tassen. De Ecoyogi yoga mat draagriem in 2 kleuren, de Ecoyogi yogatas tote in 2 kleuren en de Ecoyogi Yogatas in 3 leuke patronen. Elke yogamat tas heeft zo zijn eigen voordelen.

Ecoyogi yoga mat draagriem

De Ecoyogi yoga mat draagriem is, zoals je waarschijnlijk zelf wel kunt invullen, een draagriem voor je yogamat. Haal de yogamat door de twee lussen heen en je hoeft nooit meer de yogamat onder je arm mee te nemen. Geschikt voor yogamatten tot 6mm.

Ecoyogi yogatas tote

De eerstvolgende yoga mat tas in ons assortiment is de Ecoyogi yogatas tote. Met een lengte van 66cm en een diameter van 18cm is deze tas perfect voor jouw yogamat en diverse accessoires als een yoga blok en handdoek.

Ecoyogi Yogatas

Als laatste hebben we de Ecoyogi Yogatas in 3 aansprekende patronen. Met een lengte van 65cm en een breedte & diepte van 22cm kan je al je yoga accessoires in deze yogamat tas opbergen. Ook beschikt de tas over een extra vakje aan de binnen- en buitenkant waar je waardevolle spullen als je smartphone en sleutels in kunt stoppen. Door de grote hengels kan de yoga mat tas ook uitstekend gebruikt worden als rugzak.