verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

De verschillende groene yogamatten

In het assortiment van Ecoyogi vind je 4 verschillende yogamatten in het groen. Welke yogamat perfect is voor jou hangt van diverse factoren af. Denk aan dikte, gewicht en grip. We lopen de diverse yoga matten kort langs.

De Ecoyogi TYPE Yogamat Groen

Om te beginnen hebben we de Ecoyogi TPE Yogamat Groen. Onze nieuwste yogamat is gemaakt van TPE en bevat geen latex, PVC of giftige of schadelijke chemicaliën. Het TPE materiaal maakt de yogamat erg zacht en biedt veel demping. Daarom is het de beste yogamat voor mensen met gevoelige gewrichten, bijvoorbeeld in de knieën of polsen. Ook is het een goede keuze voor de beginnende yogi.

De Ecoyogi Studio Yogamat Groen

Dan hebben we de Ecoyogi Studio Yogamat Groen. Deze is gemaakt van duurzaam PVC schuim en versterkt met glasvezel. Dit maakt de yogamat uitermate geschikt voor zeer regelmatig en professioneel gebruik, bijvoorbeeld in yogastudio’s. Ondanks dat deze groene yogamat slijtvast is, is die zeer geschikt voor recycling zonder dat hierbij gifstoffen vrijkomen.

Ben je relatief lang? Dan kan een reguliere yogamat al snel klein aanvoelen. Gelukkig hebben we bij Ecoyogi hier een oplossing voor, namelijk de Ecoyogi Studio Yogamat Groen – Extra lang. Deze is maar liefst 17cm langer dan de ‘normale’ Studio Yogamat.

De Ecoyogi PRO Grip Yogamat Groen

Als laatste vind je in ons assortiment de Ecoyogi PRO Grip Yogamat olijf groen. Deze professionele yoga mat is gemaakt van natuurrubber en heeft een PU toplaag. Dit brengt diverse voordelen met zich mee. De yogamat biedt namelijk uitmuntende grip onder zowel droge- als zweterige omstandigheden en heeft een hoog niveau van comfort. Daarnaast zorgen de duurzame materialen voor een lange levensduur.