verzendingVoor 22.00u besteld, zelfde dag verzonden
gratis verzendingGratis verzenden vanaf € 50,-
ecovriendelijkEcovriendelijke yoga artikelen

Ecoyogi studio yoga mat - grijs

Met deze mooie bruin grijze Ecoyogi studio yoga mat kun je genieten van de optimale grip en comfort voor een zeer betaalbare prijs. De studio mat is de perfecte allrounder met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding en een lange levensduur.

28,00

Koop nu met korting!

6 voor 25,20 p/st Bespaar 10%
12 voor 23,80 p/st Bespaar 15%
-
+
Op voorraad - morgen in huis

Ecoyogi studio yoga mat - grijs

Wat maakt deze grijs bruine Studio mat van Ecoyogi zo geliefd bij yogadocenten en particulieren? De studio matten van Ecoyogi worden zo goed gewaardeerd omdat de mat veel goede eigenschappen heeft voor zowel beginners als gevorderden. De mat is bijzonder sterk waardoor we 3 jaar garantie kunnen geven op de slijtage van de mat. De studio mat is een echte allrounder en dus geschikt voor veel verschillende yogastijlen. Je kan de mat relatief eenvoudig schoon te houden met een vochtige doek. Omdat de mat aan de bovenzijde een gesloten celstructuur heeft is het niet mogelijk dat zweet en bacteriën in de mat kunnen komen. Dit maakt de mat dan ook zeer geschikt voor professioneel gebruik. De mat heeft een relatief hoge dichtheid voor een optimaal comfort en veerkracht. Is geschikt voor zowel binnen als buiten te gebruik. En dan is daar natuurlijk de prijs. De mat levert in verhouding bijzonder veel kwaliteit ten opzichte van veel andere yogamatten.

Nog een andere mooie eigenschap van deze mat is dat deze nog beter zal worden naarmate je deze langer gebruikt. Gebruik maakt de mat ruwer waardoor je steeds meer grip zult gaan krijgen.

De Studio yoga mat is gemaakt van het Ökotex gecertificeerde PVC. Wat wil zeggen dat er emissie vrij is geproduceerd en zonder het gebruik van de schadelijke stoffen zoals Phthalate en AZO. Dit maakt de mat geschikt voor recycling. Omdat de mat vrij is van giftige stoffen kunnen deze ook niet vrijkomen tijdens het recyclen van de mat. Van de mat kan Plusfoam worden gemaakt wat weer gebruikt kan worden voor het fabriceren van nieuwe producten.

De mat heeft een standaard lengte van 183 cm en een breedte van 61 cm. De mat heeft een gemiddelde dikte van 0,45 cm.

Onderhouden grijs bruine Ecoyogi studio mat

Één van de mooie eigenschappen van een studio mat is dat ze relatief eenvoudig schoonzijn te maken. De toplaag van de mat heeft een gesloten cel-structuur, wat wil zeggen dat deze geen zweet en andere bacteriën door laat. Dus wat op de mat valt kun je het beste met een vochtige doek van de yoga mat verwijderen. Indien het vuil iets hardnekkiger is dan kun je een paar druppels ecologisch wasmiddel toevoegen. Sproei dit bijvoorbeeld met een plantenspuit op de mat. Laat dit even intrekken en neem het dan af met schone vochtige doek.

Volgens de voorschriften van de fabriek mag je de mat wassen in de wasmachine op een temperatuur tot 40 graden. Wij van Ecoyogi adviseren dit niet te doem omdat de onderzijde van de mat een open celstructuur heeft en daarmee als een spons kan functioneren. Indien je dit niet goed droogt kan dit een broedplaats worden voor bacteriën. Dit is zeker bij professioneel gebruik niet gewenst. Voor advies kun je ons altijd bellen of mailen.

Specificaties

Lengte:183 cm
Breedte:61 cm
Hoogte:4,5 mm
Dichtheid:0,34 gram per kubieke cm
Gewicht:1600 gram
Kleur:warm grijs
Materiaal:PVC 2.0 emissie vrij gefabriceerd zonder schadelijke stoffen
Garantie:3 jaar garantie bij gebruik voor yoga en meditatie
Certificering:Ökotex standard 100*
Geschikt:Allrounder geschikt voor beginners én gevorderden